Een hele dag plezier, activiteiten en gezelligheid bij Ayers Rock!

Kom jij met je vriendjes of vriendinnetjes in de vakantie naar Ayers Rock? Onze vele activiteiten zijn ook leuk voor het hele gezin!

Op de maandag tot en met vrijdag van 20 t/m 23 augustus organiseren wij vanaf 9.30 uur verschillende leuke activiteiten voor het hele gezin, voor vriendjes en vriendinnetjes en ook voor volwassenen!

Je kan een keuze maken uit ons ochtend-, middag- of het dagprogramma. De activiteiten en opvang is voor kinderen vanaf 6 jaar. Het dagarrangement is inclusief een lunch. Komen jullie er ook een sportieve en actieve vakantiedag van maken?

De gehele dag wordt er onbeperkt limonade neergezet.

De kinderen kunnen vanaf 8:30 uur bij Ayers Rock binnen komen en daar kunnen zij zich nog even vermaken met spelletjes, filmpjes en knutselen totdat de activiteiten om 9:30 uur beginnen. Tussen 17:00 en 18:00 uur kunnen de kinderen weer worden opgehaald.

INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN

In de arrangementen worden de verschillende activiteiten aansluitend, volgens onderstaand tijdschema, ingepland. Heeft u interesse in een andere of uitgebreidere samenstelling? Neem dan even contact met ons op!

Ochtend programma
9:30 – 10:30 uur Dwaal door de grotten en bungeejumpen

Je gaat samen met een ervaren instructeur een spannende tocht maken door de grote rots waarin de de Aboriginals een heel gangenstelsel hebben aangelegd: Uluru Skulk. Een gangenstelsel met oude historie en vele verhalen. In het pikkedonker gaan jullie door gebruik te maken van je overige zintuigen op zoek naar de uitgang van Uluru Skulk. Daarna ga je de Amazing Aboriginal Jump doen. Helemaal bovenin de klimhal plaats spring je van een smalle plank op 15 meter hoog. Je wordt aan een lier bevestigd! Durf jij de vaste grond los te laten en te springen?

10.45 – 11.45 uur Vlotbouwen, steek de Murray River over!

Niets is leuker dan op het water varen. Hoe gaaf is dat met een zelf gebouwd vlot! Bij vlotbouwen wordt je met 4 tonnen, 6 palen en een hoop touw uitgedaagd om aan de slag te gaan! Met hier en daar wat hulp van onze instructeur moet het mogelijk zijn om je aan de oversteek te wagen. Is jullie vlot stevig genoeg om zonder nat pak terug te komen?

Middag programma
12.45 – 13.45 uur Klimmen op klimwanden van zo’n 17 meter hoog

Tijdens deze activiteit van 90 minuten krijgen jullie van een ervaren instructeur van Ayers Rock een introductie in het klimmen en zekeren. Er worden groepen gemaakt van 2, 3 of 4 personen. Dus er is genoeg tijd om lekker actief bezig te zijn aan onze klimwand. We hebben klimwanden tot wel 17 meter hoog, waarbij de routes variëren van licht neigend tot zwaar overhangend. Onze niveaus variëren van 3 tot 8a+, zodat iedereen op zijn of haar niveau kan klimmen.

14.00 – 15.00 uur backpacken als een echte Aussie en vuur maken als een Aboriginal.

Je gaat op “jacht” met pijl en boog. Eerst wordt uitgelegd hoe je moet boogschieten en daarna mag je eigen vangst gaan roosteren op een een vuurtje. De Aboriginals hadden vroeger geen aansteker om een vuurtje te maken, maar moesten dat doen met vuurstenen en droog hout. Op deze manier maakten ze een kampvuur om daar hun voedsel op te bereiden. Veel succes met het maken van een vuurtje en het roosteren van de “catch of the day”.

15.15 – 16.45 uur Outdoorhindernisbaan

Ben je in voor wat actie? De Survivalbaan is meer dan alleen kracht en snelheid. Het draait om samenwerking, behendigheid, evenwicht en lef! Veel lef! Kom je met de trapezejump veilig over? Of je de finish helemaal droog bereikt, is nog maar de vraag. Daar moet je goed je best voor doen!  Wie zijn best doet krijgt een ijsje als afsluiting.

Dagprogramma:

Ontvangst vanaf 08.30 uur. Je kunt jezelf vermaken met spelletjes, knutselen of een video voordat het ochtendprogramma begint. Het programma begint om 09.30 uur.

Ochtend programma € 20,00
9:30 – 10:30 uur Dwaal door de grotten en bungeejumpen

10.45 – 11.45 uur Vlotbouwen, steek de Murray River over!

Middag programma € 27,50
12.45 – 13.45 uur Klimmen op klimwanden van zo’n 17 meter hoog

14.00 – 15.00 uur Backpacken als een echte Aussie en vuur maken als een Aboriginal

15.15 – 16.45 uur  Survivalen op onze vernieuwde hindernisbaan 

Tussen 17.00 en 18.00 uur kun je worden opgehaald en kun je even bijkomen met een videootje of een spelletje.

Doe je gezellig de hele dag mee dan zijn de kosten € 50,- inclusief lunch.