Speciale acties tijdens de Zomervakantie

Beleef de leukste zomervakantie met je vrienden, vriendinnen en familie

In de zomervakantie organiseren wij dagelijks de leukste activiteiten. Onder begeleiding kun je je uitleven op de hindernisbaan, het nieuwe hoogteparcours en onze klimwand. Je kunt zelf bepalen of je ’s ochtends of ’s middags komt, of meerder activiteiten over de dag wil doen. Wij hebben er in ieder geval erg veel zin in!

Klimmen op een wand van zo’n 17 meter hoog

Tijdens deze activiteit krijg je les van een ervaren instructeur van Ayers Rock. Hij leert je hoe je moet klimmen en zekeren.

Er worden groepjes gemaakt van 2, 3 of 4 personen. Je kunt dus lekker actief bezig zijn aan onze klimwand.

Aanvang: 11:00u en 15:00u

Outdoor hindernisbaan

Ben je in voor wat actie? De hindernisbaan is meer dan alleen kracht en snelheid. Het draait om samenwerking, behendigheid, evenwicht en lef, veel lef!

En jullie treffen het. De hindernisbaan heeft net een complete upgrade gekregen waardoor hij nog uitdagender is! Zowel voor jong als oud.

(i.v.m. veiligheidsredenen moet je voor het hoogteparcours wel 1.40m groot zijn).

Aanvang: 13:00u

Hoogteparcours

Over alle obstakels van het hoogteparcours en tokkelen van de ene toren naar de andere boven onze outdoor hindernisbaan en het water! Wie overwint alle hindernissen en kan via het parcours uiteindelijk aan de overkant komen?

Het parcours bevat twee verschillende hoogtes, van ongeveer 4 en 8 meter boven onze outdoor hindernisbaan en het water. Met het nieuwste zekersysteem kan je zelf aan de slag en alle obstakels overwinnen.

Minimale lengte vanaf 1.40 meter.

Aanvang: 15:00u

Informatie:

‣ TIJDSDUUR:

90 minuten (per activiteit)

‣ KOSTEN:

€15,- P.P. (Per Activiteit)

‣ AANVANGSTIJDEN:

KLIMMEN 11:00u & 15:00u

HINDERNISBAAN 13:00u

HOOGTEPARCOURS 15:00u

‣ LEEFTIJD:

KINDEREN vanaf 8 jaar

Periode:

De vakantieacties zijn beschikbaar in de periode van 20 juli tot 1 september.

Via onderstaande link wordt je doorverbonden met ons reserveringssysteem. Daar kun je het aantal personen, de gewenste dag en gegevens verder invoeren.

Beschikbaarheid

De beschikbare dagen worden in het systeem aangegeven. I.v.m. maximale bezetting per activiteit geldt voor de beschikbare dagen/tijdstippen een beperkte beschikbaarheid.

Heb je vragen over onze activiteiten?
Bel dan 079-3230323