Om nog beter van dienst te kunnen zijn, tref je hieronder de meest gestelde vragen en de bijbehorende antwoorden. Mocht je vraag er niet bij zitten, dan kun je altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 079-323 0 323 of via info@ayersrock.nl

Waaruit bestaat het kindermenu?

Het kindermenu bestaat uit frietjes, een snack, appelmoes en limonade.

 

Moet ik als ouder/begeleider meehelpen tijdens het kinderfeestje?

Nee dat hoeft bij Ayers Rock niet. Alle kinderfeestjes zijn bij Ayers Rock onder volledige begeleiding van één of meerdere instructeurs.

 

Kan ik als ouder/begeleider meekijken met het kinderfeestje?

Ja dat is mogelijk. De ouder/begeleider kan zonder verdere kosten meekijken met het kinderfeestje. Zo kun je bijvoorbeeld leuke foto’s en/of filmpjes maken van het kinderfeestje als aandenken.

 

Hoe kan ik bij Ayers Rock betalen?

Bij Ayers Rock kun je per pin of contant betalen. Bedrijven en scholen kunnen tevens per factuur betalen.

 

Welke kleding moet ik aantrekken?

Voor de binnen activiteiten adviseren wij sportieve/makkelijk zittende kleding. Specifiek voor het klimmen adviseren wij een lange broek en zaalschoenen met niet te brede en gladde zolen. Voor de buiten activiteiten adviseren wij sportieve/makkelijk zittende kleding en dichte schoenen aan, (geen slippers) die nat en vies mogen worden. Neem daarom ook een set extra kleding, een handdoek, een plastic zak voor natte spullen plus droge schoenen mee. Bij Ayers Rock zijn er gescheiden douches en kleedruimtes aanwezig, zodat je kunt douchen na de activiteit.

 

Zijn er kluisjes aanwezig?

Ja er zijn kluisjes aanwezig. De kluisjes zijn bedoeld voor het opbergen van waardevolle spullen (dus geen volle tassen). De kluisjes bij Ayers Rock zijn gratis te gebruiken.

 

Kan ik in de buurt van Ayers Rock parkeren en wat zijn de eventuele kosten hiervan?

Bij Ayers Rock beschikken wij over een ruime parkeerplaats. Parkeren bij Ayers Rock is gratis.

 

Waar moet ik mij melden?

Je kunt je melden bij de bar onder de naam waarmee je de reservering hebt gemaakt.

 

Wat gebeurt er met slecht weer?

Ook bij slecht weer gaan alle buitenactiviteiten door. Wij adviseren daarom ook altijd om schone, droge kleding en een handdoek mee te nemen. Ayers Rock beschikt over gescheiden kleedkamers met douches. In overleg is het mogelijk om het programma aan te passen met binnen activiteiten, neem hiervoor contact met ons op 079-323 0 323 (tijdens kantooruren bereikbaar).

 

Kan ik bij Ayers Rock ook terecht voor een hapje en een drankje?

Ja, dit is mogelijk. Ayers Rock beschikt over de horecagelegenheid The Rock. Hier kun je terecht voor een hapje en een drankje. Het aanbod aan eten en drinken is terug te vinden op onze website.

 

Mag ik zelf meegebrachte consumpties nuttigen bij Ayers Rock?

Het nuttigen van zelf meegebrachte consumpties is niet toegestaan bij Ayers Rock. Je kunt in onze horecagelegenheid The Rock terecht voor een hapje en een drankje. Bij kinderfeestjes is het toegestaan om eigen taart en/of cake mee te nemen, hiervoor rekenen wij wel een kleine vergoeding van € 0,80 per kind.

 

Kan ik het aantal opgegeven kinderen, voor het kinderfeestje, na bevestiging nog wijzigen?

Tot 5 werkdagen voor de reservering kan het aantal bevestigde kinderen gewijzigd worden, met in acht name van het minimale aantal genoemd in het arrangement. Bij wijziging kun je contact opnemen met ons tijdens kantooruren. Het opgegeven aantal wordt gebruikt als minimum aantal deelnemers voor het maken van de kassabon.

 

Kan ik het aantal opgegeven deelnemers na bevestiging nog wijzigen?

Tot 5 werkdagen voor de reservering kan het aantal bevestigde deelnemers. Zie de algemene voorwaarden voor de regels hiervoor. Bij wijzigingen kun je contact opnemen met ons tijdens kantooruren. Het opgegeven aantal deelnemers wordt gebruikt als minimum aantal deelnemers voor het maken van de factuur.

 

Kan ik langskomen om te komen klimmen?

Dat is mogelijk indien je zelfstandig kunt klimmen dus in het bezit bent van een NKBV-pasje.

 

Ik heb geen NKBV pasje, maar ik heb wel veel klimervaring. Kan ik komen klimmen?

Er zijn veel klimmers die wel heel veel ervaring, maar helemaal geen diploma’s hebben. Bel van te voren even om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.

 

Ik heb geen ervaring met klimmen maar wil het graag proberen, kan dat?

Ja dat is mogelijk, geef je op voor een introductieles. Zie hiervoor onze website. Zorg wel dat je hebt gereserveerd! Ook is het mogelijk om privé-les te nemen. Zelfstandig klimmen zonder ervaring is niet mogelijk.

 

Ik wil graag een vriend/vriendin meenemen. Mag dat?

Dit is toegestaan, maar niet ervaren klimmers mogen niet zomaar zekeren, dus zorg er voor dat je nog een ervaren klimmer meeneemt zodat je zelf ook kunt klimmen. Onder begeleiding van een ervaren klimmer (als back-up) mogen introducees ook zekeren. Overleg dit wel eerst met het barpersoneel als je binnenkomt. Deze kijkt mee en bepaalt uiteindelijk of de onervaren klimmer mee kan klimmen. Bij drukte kan het zijn dat het barpersoneel hier geen tijd voor heeft. Bel van te voren even.

 

Ik ben op zoek naar een klimmaatje. Hoe vind ik die het makkelijkst?

Veel klimmers vinden hun maatjes tijdens de basiscursus. Ook is een klimvereniging de Ayers Rookies waarbij je je kan aansluiten. Ga voor meer informatie naar hun website www.ayersrookies.nl

 

Mag ik mensen zelf leren zekeren?

Dit is niet toegestaan. Hiervoor bieden wij speciale introductielessen aan. Tijdens deze lessen is een instructeur aanwezig die les geeft in het klimmen en zekeren.

 

Ik wil graag reserveren voor een groep/kinderfeestje/etc, Kan ik ook buiten openingstijden reserveren?

Dit is mogelijk, hiervoor kan telefonisch contact worden opnemen tijdens kantooruren, dan bespreken we de mogelijkheden.

 

Vanaf welke leeftijd kan ik kinderfeestje boeken?

Wij hebben speciaal voor kinderen vanaf 4 tot 8 jaar een aangepast kinderfeestje. Voor de leeftijdsgroep vanaf 8 jaar bieden wij  verschillende arrangementen aan. Wordt de jarige 8 jaar en zijn er kinderen nog 7 jaar dan is het toch mogelijk om deze arrangementen (vanaf 8 jaar) te boeken.

 

Ik ben op zoek naar een bijbaantje, hebben jullie vacatures?

Wij staan altijd open voor een sollicitatie. Affiniteit met de sport en enthousiasme voor de buitensport vinden we heel belangrijk. Solliciteren mag.

 

Ik ben op zoek naar een stageplek, nemen jullie stagiaires aan?

Ja, we zijn een erkend leerbedrijf en bieden stageplekken aan. Stuur ons een mailtje met je CV en een beschrijving van het soort stageplek dat je zoekt, dan bekijken we of we ruimte voor je kunnen vinden!

 

Wanneer start er weer een basiscursus?

De cursus start wanneer er minimaal 4 aanmeldingen zijn. Check de datum op de site.