Kom Boogschieten, Klimmen &  Survivallen!

Voor het hele gezin, of kom gezellig met je vriendje of vriendinnetje

Bent u opzoek naar een leuke, actieve en gezellige invulling van uw vakantie? Kom dan in de meivakantie naar Ayers Rock!

Op de maandag, woensdag en vrijdag van de meivakantie (30 april t/m 11 mei) organiseren wij vanaf 10.30 uur verschillende leuke activiteiten voor het hele gezin! Kies een losse activiteit of maak gebruik van een van onze arrangementen en maak er een sportieve en actieve vakantiedag van! De arrangementen zijn inclusief limonade en cake.

INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN

In de arrangementen worden de verschillende activiteiten aansluitend, volgens onderstaand tijdschema, ingepland. Heeft u interesse in een andere of uitgebreidere samenstelling? Neem dan even contact met ons op!

Introductieles KLIMMEN 
10:30 – 12:00

Je gaat samen met een ervaren instructeur de klimwand van Ayers Rock proberen te beklimmen. Iedereen op zijn eigen niveau, ook voor degene die het spannend vinden is er genoeg te beleven. In groepjes van 3 of 4 gaan jullie aan de slag, zo is iedereen lekker bezig. Klimmen, zekeren of back-up. Wij adviseren een lange jogging- of trainingsbroek en sportieve binnen/gymschoenen.

boogschieten bij ayers rock in zoetermeer

BOOGSCHIETEN 
12:15 – 13:15

Je krijgt eerst een uitleg van een ervaren instructeur die uitlegt hoe je met een echte handboog moet omgaan. Daarna ga je om de beurt op het blazoen (het doel) schieten.  Wie is de echte Robin Hood die in de roos schiet?

SURVIVALLEN
13:30 – 14:30

Je gaat klimmen en klauteren over onze outdoor hindernisbaan.  Trek kleding en stevige schoenen aan die tegen een stootje kunnen en vies mogen worden.  Na afloop kun je bij Ayers Rock douchen, dus je kunt weer schoon naar huis. Dan moet je natuurlijk wel even schone kleding, schoenen, een plastic zak en douchespullen meenemen.

INTRODUCTIELES KLIMMEN 15:00 – 16:30

Heb je altijd al eens willen klimmen aan een echte klimwand? Dan kun je tijdens onze introductieles klimmen eens ervaren hoe het is om een steile wand te bedwingen uiteraard begeleid door professionele instructeurs. In deze introductieles van 90 minuten laten we je kennismaken met klimmen en onze klimwand.

Na de instructie ga je aan de slag en trotseer je de verschillende klimwanden op je eigen niveau. Je kunt je helemaal richten op de top van de klimwand want de ervaren instructeurs zorgen voor de juiste begeleiding zodat je veilig boven komt.

Losse activiteiten:

1. Introductieles klimmen (10.30 uur)
€ 15,00 p.p

2. Boogschieten
€ 12,50 p.p

3. Survivalbaan
€ 12,50 p.p

4. Introductieles klimmen (15.00 uur)
€ 15,00 p.p

Onze Arrangementen:

(inclusief limonade en cake)

1. Klimmen & Boogschieten  
(van 10:30 tot 13:15 uur) € 26,50 p.p.

2. Klimmen, Boogschieten & Survivallen 
(van 10:30 tot 14:30 uur) € 31,50 p.p.

3. Survivalbaan & Introductieles klimmen 
(van 13:30 tot 16:30 uur) € 26,50 p.p.