Ayers Rock zoek medewerkers en stagiaires!


Instructeurs (op afroep basis)

Na een uitgebreide interne opleiding begin je als assistent onder toezicht van een instructeur met het begeleiden van groepen. Na verloop van tijd zul je zelfstandig groepen kunnen begeleiden. Daarnaast moet het werken in de horeca je ook trekken. Regelmatig wordt er van je verwacht om hierbij te assisteren.

Als werknemer van Ayers Rock is het belangrijk dat je goed met mensen om kunt gaan; goed met groepen. Jezelf op je gemak voelen als je aan het woord bent en natuurlijk moet je een ‘groepsbeest’ zijn; niet alleen begeleid je onze groepen, daarnaast maak je ook deel uit van onze groep oproepinstructeurs. In deze rol wordt van je verwacht dat je een aanvulling bent op het team en dat ook de spirit die daarbij hoort deel uit maakt van je karakter. Je bent een duizendpoot die feilloos switcht van de sfeer die past bij een bedrijfstraining via een vrijgezellenfeest naar een kinderfeestje.

Wat vragen we van je ?
• Dat je voldoet aan bovenstaande profielschets.
• Dat je beschikbaar bent, oproepbaar. Onze voorkeur gaat uit naar sollicitanten die ook bepaalde door-de-weekse dagen oproepbaar zijn.
• Dat je geen 9 tot 17 mentaliteit hebt.


Horecamedewerkers M/V

Ayers Rock is  op zoek naar actieve horecamedewerkers M/V die ook in de keuken hun steentje bij kunnen dragen.

Met name zijn wij op zoek naar mensen die door opleiding of ervaring beschikken over de capaciteiten om buffetten, barbecues, lunches, kindermenu’s en dergelijke (voor) te bereiden, en het daarnaast gezellig vinden om bar diensten te draaien.

Ook telefoonaanname, inschrijven van klimmers, serveren, afruimen en schoonmaken behoren tot de taken.

Heb je ervaring en vind je het leuk 2 keer per week een dagdeel te worden ingezet of eventueel voor het seizoen het team van Ayers Rock te komen versterken, reageer dan door een mailtje te sturen aan info@ayersrock.nl

Vermeld in de email wat je ervaring is, wanneer je beschikbaar bent en op welke termijn je eventueel zou kunnen beginnen. Vergeet verder niet je telefoonnummer te vermelden (vast en/of mobiel), en als je het hebt je e-mail adres. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.


Stage lopen bij Ayers Rock!