Beleef een onvergetelijke dag bij Ayers Rock!

In verband met de Corona maatregelen zijn uitjes voor groepen momenteel beperkt mogelijk. Uiteraard denken wij graag met je mee! Neem contact op met onze reserveringsafdeling om de mogelijkheden te bespreken.

Samen beleef je bij het indoor- en outdoor activiteitencentrum van Zoetermeer het perfecte vrijgezellenfeest. Door de diverse activiteiten is het mogelijk om voor iedereen een leuke dag te organiseren! Het is mogelijk om een keuze te maken uit één van onze arrangementen of om zelf activiteiten te kiezen.

Indoor- en Outdoor activiteiten

Bij Ayers Rock organiseren wij gedurende het hele jaar leuke binnen en buiten activiteiten. Het is dus mogelijk om in elk seizoen het vrijgezellenfeest bij ons te organiseren. Klim bijvoorbeeld in onze indoor hal of kies de Ayers Rock Experience voor een leuk arrangement. Buiten kan je survivallen op onze outdoor hindernisbaan, klauteren over het hoogteparcours of kies voor de Expeditie Down Under.

Voorbeeld programma: 

13:30 – 14:00 uur Ontvangst met koffie, thee, fris en gebak 

14:00 – 15:30 uur Pub-quiz en boogschieten

15:30 – 16:00 uur Pauze met tafelgarnituur

16:00 – 17:30 uur Survivallen

17:30 – 18:00 uur Borrelen met bittergarnituur

Horeca: Het is uiteraard mogelijk om bovenstaand programma aan te vullen met diverse horeca mogelijkheden. Denk aan een compleet verzorgde barbecue of een van onze heerlijke buffetten. Als jullie de dag liever willen beginnen met een lekkere lunch is dat ook mogelijk!

Andere indoor activiteiten: Klimmen, een pub-quiz, boogschieten, abseilen, pandora escape room of diverse leuke teambuildingactiviteiten.

Andere outdoor activiteiten: Hoogteparcours, kanoën, vlotbouwen, mountainbiken of de expeditie down under.

Over de activiteit

Tijdsduur: Naar keuze
Prijs p.p.: op aanvraag
Minimaal 6 deelnemers*

* Een diner is mogelijk vanaf 10 personen

Makkelijk te bereiken vanuit Zoetermeer en Den Haag

Het indoor- en outdoor activiteitencentrum van Zoetermeer bevindt zich op het Buytenpark. Ayers Rock is door de snelwegen rondom Den Haag (de a4 en a12) makkelijk te bereiken vanuit de gehele randstad. Naast ons terrein is het mogelijk om gratis te parkeren. Ook zijn wij via het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken door de bushalte voor het park.