Een gezellige familie- of vriendendag bij Ayers Rock!

In verband met de Corona maatregelen zijn bedrijfsuitjes momenteel beperkt mogelijk. Uiteraard denken wij graag met je mee! Neem contact op met onze reserveringsafdeling om de mogelijkheden te bespreken.

Het familie-uitje voor iedereen of een complete vriendendag, die organiseer je bij het indoor- en outdoor activiteitencentrum van Zoetermeer. Maak een keuze uit onze vele activiteiten en we maken er voor iedereen een onvergetelijke dag van!

Indoor- en outdoor activiteiten

Gedurende het hele jaar organiseer je bij Ayers Rock leuke activiteiten voor je familie en vrienden! Door de vele indoor- en outdoor activiteiten is het altijd mogelijk om een dag samen te stellen. Klim bijvoorbeeld in onze indoor klimhal of kies voor een compleet arrangement op maat. Buiten kunnen jullie met je familie en vrienden de obstakels overwinnen van onze survivalbaan, het hoogteparcours of kiezen voor een compleet arrangement als de Expeditie Down Under.

Voorbeeld programma:

Ontvangst met koffie, thee, fris en gebak 

Klimmen en pub-quiz

Pauze met garnituur

Hoogteparcours 

Borrel met bittergarnituur

Horeca: Het is uiteraard mogelijk om bovenstaand programma aan te vullen met diverse horeca mogelijkheden. Denk daarbij aan een heerlijke lunch of een compleet verzorgde barbecue of dinerbuffet. Ook een borrel kan natuurlijk altijd toegevoegd worden aan het programma.

Andere indoor activiteiten: Klimmen, een pub-quiz, boogschieten, abseilen, grottenparcours, Pandora escape room of andere leuke teambuilding activiteiten.

Andere outdoor activiteiten: Hoogteparcours, kanoën, vlotbouwen, mountainbiken of de Expeditie down under.

Over de activiteit

Tijdsduur: in overleg
Prijs p.p.: op aanvraag
Minimaal 6 deelnemers

Makkelijk te bereiken vanuit Den Haag en Zoetermeer

Het activiteitencentrum van Zoetermeer is door de snelwegen rondom Den Haag (de A4 en A12) gemakkelijk te bereiken vanuit de gehele randstad. Naast het terrein is het mogelijk gratis te parkeren. Met het openbaar vervoer zijn wij ook eenvoudig te bereiken door middel van de bushalte voor het Buytenpark.