Beleef een leuke dag bij Ayers Rock

In verband met de Corona maatregelen zijn uitjes voor grote groepen momenteel beperkt mogelijk. Uiteraard denken wij graag met je mee! Neem contact op met onze reserveringsafdeling om de mogelijkheden te bespreken.

Samen met je vrienden, familie of teamgenoten beleef je bij het activiteitencentrum van Zoetermeer leuke en gezellige activiteiten. Survival over onze outdoor hindernisbaan, klim naar de top van onze klimhal of organiseer een gezellige pub-quiz. Wij helpen jullie graag met het samen stellen van een leuk programma voor teams en vrienden.

Indoor- en Outdoor activiteiten

Door de vele activiteiten voor teams en vrienden bij Ayers Rock is het altijd mogelijk om een gezellig uitje te organiseren. Door deze activiteiten maken we er bijvoorbeeld een onvergetelijk vrijgezellenfeest of familie-dag van.

Met je groep vrienden of vriendinnen een leuke dag organiseren voor de vrijgezel! Maak een keuze uit de verschillende activiteiten en stel in overleg een compleet programma samen. Bekijk hier de mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest.

Een leuk uitje voor je familie en vrienden dat organiseer je bij Ayers Rock! Door de vele indoor en outdoor activiteiten kunnen we voor iedereen een leuk programma samen stellen. Bekijk hier de diverse activiteiten voor vrienden en familie. 

Bekijk hier een aantal voorbeelden:

Klimmen

Een leuke en spectaculaire activiteit voor teams en vrienden. Halen jullie de toppen van onze klimwanden?

Survival

Spring, kruip en klauter over de outdoor hindernisbaan. Overwin alle obstakels en probeer droog de finish te halen!

Pub-Quiz

Gezelligheid tijdens een opmaat gemaakte Pub-Quiz met je vrienden, collega’s en team!

priveles-klimmen
survival-kinderfeest jongens en meisjes
een gezellige pubquiz en indoor activiteit bij ayers rock zoetermeer

Over de activiteiten:

Tijdsduur: In overleg

Prijs p.p.: Op aanvraag

  • Indoor en outdoor mogelijkheden
  • Complete horeca invulling mogelijk
  • Gratis parkeren
  • Makkelijk bereikbaar vanuit de gehele randstad