Beste klant van Ayers Rock,

Met trots kondigen wij vandaag de overname van Ayers Rock aan door SnowWorld NV. Door deze overname zullen wij de vernieuwingsslag kunnen maken die nodig is voor verdere professionalisering en uitbreiding van ons bedrijf.

Ons hele team blijft in dezelfde samenstelling werkzaam na deze overname. De service en gastvrijheid blijven dus zoals u van ons gewend bent.
Alle lopende jaarkaarten, maandkaarten, strippenkaarten en cadeaucheques blijven uiteraard gewoon geldig.

Directie en medewerkers van Ayers Rock Zoetermeer.


Lees hieronder het vandaag verschenen persbericht:

Zoetermeer, 25 juli 2019 Vandaag kondigt SnowWorld NV de overname van indoor en outdoor activiteitencentrum Ayers Rock Holding BV in Zoetermeer aan. Het complex dat direct grenst aan het Zoetermeerse resort van SnowWorld beschikt over een 17 meter hoge indoor klimwand en diverse klim- en abseilparcoursen in de open lucht.

Daarnaast specialiseerde Ayers Rock zich in meer dan 20 in- en outdoor activiteiten, waaronder op en rond het water. Daarmee heeft Ayers Rock, dat dit jaar 20 jaar bestaat, succesvol invulling gegeven aan avontuurlijke evenementen voor families en bedrijven. SnowWorld Zoetermeer verbreedt met de overname haar activiteitenaanbod en versterkt daarmee haar ambitie om als “all season” bestemming gedurende het hele jaar zakelijke en particuliere gasten te ontvangen.

Vorige maand kondigde SnowWorld vernieuwingen aan van haar locaties met hoogwaardige restaurantformules, ontwikkelingen van outdoor faciliteiten en de ambitie op verblijfstoerisme. Deze overname past in de strategie om een grotere diversiteit aan activiteiten te bieden voor haar doelgroepen. Ayers Rock beslaat ruim 3.000 m2 en biedt naast diverse klim- en abseilprogramma’s ook escaperooms en survivalactiviteiten.

“De acquisitie van Ayers Rock stelt SnowWorld in staat om haar portfolio aan avontuurlijke activiteiten verder uit te breiden. Ayers Rock past perfect in onze strategie en zal zorgdragen voor krachtige synergiën binnen de groep. Niet voor niets is ons nieuwe motto 365 days of adventure.”, zegt Wim Hubrechtsen, CEO SnowWorld.

“Onder de vleugels van SnowWorld kan Ayers Rock haar activiteiten verder uitbreiden en nog steviger in de markt zetten. We hebben in 20 jaar tijd gebouwd aan een compleet en professioneel in- en outdoorbedrijf en zijn trots dat onze expertise op deze manier kan bijdragen aan een toekomstbestendig SnowWorld 2.0”, aldus Eef Salters, Directeur van Ayers Rock.

De route naar uitbreiding van het Europees marktleiderschap is begin dit jaar ingezet met de overnames van SnowPlanet en de voormalige SIS Leisure Group. Daarnaast heeft SnowWorld een belang van 25% in Alpenpark Neuss (Duitsland).