Beleef het bij Ayers Rock!

Een uitdagende sportles voor alle leerlingen, dat kan bij het indoor- en outdoor activiteitencentrum van Zoetermeer. Verschillende niveaus en routes op de klimwanden, een uitdagende survivalbaan voor alle leeftijden, een boogschietbaan en vele andere activiteiten. Zo organiseren we een leuke en uitdagende les voor iedereen!

Actief –  Creatief – Teambuilding

Bij het reserveren van de activiteiten en het opstellen van een programma is het in overleg mogelijk om te kiezen uit een tijdsduur van 60 of 90 minuten. Bekijk hier een aantal voorbeelden van activiteiten:

Klimmen

Voor alle leerlingen is het mogelijk om mee te doen aan een klimles! Door de verschillende routes en niveaus op onze wanden kan elke leerling de top bereiken van Ayers Rock. De studenten gaan met elkaar aan de slag en zullen klasgenoten ook zekeren. Zo blijft iedereen in beweging!

Hoogteparcours

Op grote hoogtes over de diverse obstakels, hindernissen en tokkel. Alle leerlingen kunnen zelfstandig aan de slag op het parcours en alle hindernissen afleggen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om dit hoogteparcours in combinatie met de survivalbaan te organiseren.

Survivallen

Het survivalparcours is geschikt voor alle leeftijden. Door teamelementen toe te voegen aan de hindernisbaan wordt het parcours nog uitdagender voor de sportieve leerlingen!

Boogschieten

Schieten jullie in de roos op onze boogschietbanen? Een leuke activiteit voor elke leerling! Het boogschieten kan het hele jaar worden georganiseerd.

Over de les:

Lesduur: 60 of 90 minuten

Speciale Schooltarieven

Overige activiteiten en teambuilding

Tijdens alle activiteiten is het een mogelijkheid om aspecten van teambuilding toe te voegen. Zo is het mogelijk om de samenwerking van de leerlingen ook te laten verbeteren. Naast bovenstaande activiteiten is het ook mogelijk om te kanoën, vlotbouwen en varen, een gps-tocht te lopen, te mountainbiken of teambuilding activiteiten te kiezen.

Tarieven en programma

Bij alle activiteiten zullen de leerlingen worden begeleid door onze instructeurs. Deze activiteiten bieden wij aan tegen speciale schooltarieven. Bent u benieuwd naar deze tarieven? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan! Wij helpen jullie ook graag om een programma op te stellen.