Schooluitje bij Ayers Rock

Zijn jullie voor alle leerlingen opzoek naar een unieke en ideale locatie voor een schooluitje? Dat kan bij het indoor- en outdoor activiteitencentrum van Zoetermeer! Met de vele verschillende activiteiten maken we er een onvergetelijke dag van.

Beleef de Ardennen in Zoetermeer

Door het diverse aanbod van activiteiten is een schooluitje bij Ayers Rock geschikt voor zowel leerlingen van de basisschool als het voortgezet onderwijs en vervolgonderwijs. Alle activiteiten kunnen ook voor verschillende leeftijden en ‘niveaus’ worden aangeboden. Het toevoegen van een samenwerkingselement is bijvoorbeeld een mogelijkheid om de moeilijkheidsgraad van de activiteit aan te passen.

Wij denken graag met jullie mee bij het samenstellen van een programma. Dus aarzel niet om contact met ons op te nemen of om een offerte aan te vragen. Bekijk een aantal voorbeelden van activiteiten hieronder:  

Klimmen

Op onze in- en outdoor klimwanden maken we er een gave en leuke activiteit van! Onder begeleiding van de instructeur gaan de leerlingen de wanden beklimmen richting de top.

Expeditie Down Under

Leuke en uitdagende activiteiten gebaseerd op Expeditie Robinson. De leerlingen maken vuur, bouwen hun eigen boot en gaan opzoek naar de verborgen codeknijpers.

Hoogteparcours en Survivallen

Overwinnen de leerlingen onze hindernisbaan en het parcours op grote hoogte? De hindernisbaan bestaat uit een droog en nat gedeelte zodat het voor alle leerlingen mogelijk is. Het hoogteparcours is vanaf 8 jaar, een spectaculaire activiteit!

Vlotbouwen, kanoën en boogschieten

Je eigen vlotbouwen en deze testen op het water, kanoën door het Buytenpark en schieten in de roos op onze boogschietbanen. Leuke outdoor activiteiten voor een geslaagd schooluitje.

Overige activiteiten en geheel programma

Het combineren van de bovenstaande en overige activiteiten is mogelijk om een geheel en compleet programma samen te stellen. Naast de genoemde activiteiten kunt u ook kiezen voor de GPS-tocht, mountainbiken, bumperballen, een speurtocht en andere teambuildingactiviteiten.

Bereikbaarheid van Ayers Rock

Het activiteitencentrum van Zoetermeer is vanuit de gehele randstad goed bereikbaar door de nabij gelegen snelwegen (A4 en A12) rondom Den Haag. Naast het terrein is er een gratis parkeergelegenheid. Ook zijn wij met het openbaar vervoer goed te bereiken door de bushalte voor het Buytenpark.

Over de activiteit:

Tijdsduur in overleg 

Speciale schooltarieven

Indoor en Outdoor