Een onvergetelijk schoolkamp!

Een unieke locatie, vele leuke activiteiten, horeca gelegenheid, indoor- en outdoor mogelijkheden! Bij Ayers Rock beleven jullie een onvergetelijk en uniek schoolkamp. Voor basis- en middelbare scholen maken we in samenwerking een uitdagend programma.

Beleef de Ardennen in Zoetermeer

Het terrein van het indoor- en outdoor activiteitencentrum is geschikt voor jullie schoolkamp! Tenten op de grasvelden, een grote loods voor activiteiten en altijd indoor activiteiten als alternatief zorgen ervoor dat het schoolkamp zeker geslaagd zal zijn!

Het grote aanbod van indoor- en outdoor activiteiten zorgt ervoor dat er voor alle leerlingen leuke activiteiten zijn te organiseren. Van boogschieten en klimmen tot aan vlotbouwen en survivallen. Voor elke leerling maken we er een onvergetelijk schoolkamp van!

Ook is er tijdens jullie kamp ruimte voor eigen activiteiten in en rondom het Buytenpark. Denk daarbij aan de grasvelden, het bos gelegen naast Ayers Rock of de stad Zoetermeer.

Compleet verzorgd

Naast de activiteiten en overnachtingen kunnen we ook het ontbijt, de lunch en/of een diner voor alle leerlingen verzorgen. Ook hierin kunnen we rekening houden met jullie wensen.

Ayers Rock beschikt over gescheiden wc’s, douches en kleedkamers. Wij denken daarin graag mee met jullie bij het samenstellen van het programma, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Over de activiteit:

  • Aantal dagen in overleg
  • Speciale schooltarieven
  • Horeca invulling
  • Indoor- en outdoor