Sport lessen bij Ayers Rock

Een complete sportcursus waarbij er dieper wordt ingegaan op de activiteiten en er afgesloten kan worden met een aftekenlijst of rapportcijfer. Deze cursus kan georganiseerd worden voor het middelbare- en vervolgonderwijs. Tijdens de activiteiten worden de leerlingen begeleid door onze instructeurs. Activiteiten voor een sportcursus:

Klimmen

Beleef de klimsport tijdens de cursussen bij Ayers Rock. Na een instructie van onze instructeur kan iedereen op zijn eigen niveau de verschillende klimwanden beklimmen.

Sportklimmen voor leerlingen van het Voortgezet Onderwijs

Het klimmen voor scholen in het VO en eventueel voor een rapportcijfer. Dit is een lessenreeks van 3 momenten, elk 60 of 90 minuten. Na deze lessenreeks kunnen de leerlingen zelfstandig klimmen en zekeren, tijdens de lessen in de klimhal van Ayers Rock. Wel wordt voordat iedere klimmer gaat klimmen nog een controle uitgevoerd door een instructeur van Ayers Rock. Aan het einde van de 3 lessen gaan de leerlingen elkaar beoordelen op het behaalde niveau met een eindbeoordeling van een instructeur van Ayers Rock en in samenspraak met de aanwezige docent.

Teambuilding/Bootcamp

Maak een team van de klas of van een projectgroep door middel van onze uitdagende teambuilding activiteiten. Laat de leerlingen bijvoorbeeld deelnemen aan de Team Challenge. Daarin worden de studenten als groep op de proef worden gesteld en zal iedereen zijn steentje bijdragen. Onder begeleiding van onze instructeurs ondersteunen we een betere communicatie en onderlinge samenwerking!

Survivallen

De outdoor hindernisbaan voor leerlingen van het voortgezet onderwijs en vervolgonderwijs. Tijdens deze activiteit voegen we uitdagende teamelementen toe om de activiteit voor elke leerling een uitdaging te maken. Onder begeleiding van een instructeur gaat elke leerling de hindernissen te lijf.

Boogschieten

Schiet na de instructie en onder begeleiding van onze instructeur in de roos op onze boogschietbanen! Elke leerling krijgt de mogelijkheid om het midden van het doel te bereiken!

Over de les:

Aantal lessen: in overleg 

Tijdsduur: in overleg

Speciale schooltarieven