Complete sportlessen bij Ayers Rock

Tijdens deze lessenreeks maken de leerlingen kennis met het survivallen of de mooie klimsport. Maak een keuze uit een van de lessen en zorg voor een unieke invulling van de sportmomenten. Indoor- en Outdoor zijn er diverse mogelijkheden zodat deze activiteiten altijd voor jullie georganiseerd kunnen worden!

Bekijk hieronder de verschillende les mogelijkheden: 

Survival Run

De survival run bestaat uit vier verschillende soorten lessen die op verschillende niveaus kunnen worden georganiseerd! In deze reeks doorlopen de leerlingen diverse activiteiten, zoals het kanoën, boogschieten en het survivallen.

survival-kinderfeest jongens en meisjes

De opbouw van de lessen bestaat uit:

Les 1: Survivallen over de outdoor hindernisbaan

Les 2: Kanoën door het Buytenpark

Les 3: Boogschieten

Les 4: Complete Survival Run over de outdoor hindernisbaan, het boogschieten en kanoën!

Klimmen (Olympic Games)

Klimmen is een Olympische Sport in 2020! Om dit te vieren organiseren wij dit Olympische onderdeel in het klein. In de eerste drie lessen zullen de leerlingen worden getraind en begeleid om in de vierde les te strijden voor de Olympische titels. In deze laatste les organiseren wij een competitie waarin elke leerling kan meedoen op zijn eigen niveau.

olympic games bij ayers rock

Dit Olympische traject ziet er als volgt uit:

Les 1: Boulderen en leren zekeren.

Les 2: Lead klimmen (klimmen van routes). Tevens zal er worden getraind voor het onderdeel Speed

Les 3: Trainen van het onderdeel Speed.

Les 4: Olympic Games

Over de les:

Aantal lessen: 4

Tijdsduur: in overleg

Speciale schooltarieven

  • Voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs
  • Aantal lessen is in overleg nog aan te passen

Organiseren van de lessen

In overleg kunnen we de lessen inroosteren op de door jullie aangegeven momenten. Alle activiteiten binnen deze lessenreeks zullen worden begeleid door onze instructeurs. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Bereikbaarheid vanuit Zoetermeer en Den Haag

Het activiteitencentrum van Zoetermeer is op verschillende manieren makkelijk te bereiken. Voor fietsers zijn er veilige en duidelijke fietspaden richting het Buytenpark en Ayers Rock. Ook met het openbaar vervoer zijn wij makkelijk te bereiken door de bushalte voor het Buytenpark. Indien jullie met de auto of bus komen bevindt er zich naast ons terrein een gratis parkeergelegenheid.