Scholen

In verband met de Corona maatregelen zijn schooluitjes momenteel beperkt mogelijk. Uiteraard denken wij graag met je mee! Neem contact op met onze reserveringsafdeling om de mogelijkheden te bespreken.

Ayers Rock is een ideale locatie waar basisscholen, middelbare scholen en kinderdagverblijven terecht kunnen voor een unieke gymles, schooluitje of schoolkamp. Wij bieden verschillende in- en outdoor activiteiten aan en vele horeca mogelijkheden.

Beleef de Ardennen in Zoetermeer

Jullie kunnen bij ons terecht met groepen van 10 tot 250 leerlingen. Zonder ver te rijden kunnen de leerlingen een dagje Ardennen beleven in Zoetermeer. Zo hebben wij bijvoorbeeld een 17 meter hoge klimwand (indoor) waar de leerlingen in 60 of 90 minuten een introductieles klimmen krijgen van een ervaren instructeur, een uitdagende survivalbaan voor alle leeftijden, vlotbouwen als echte teambuilding en een mooi mountainbike parcours in het Buytenpark!

Bekijk de mogelijkheden:

Overwin jij alle obstakels van onze outdoor hindernisbaan tijdens het kinderfeestje sportief?

Schooluitje

Jullie kunnen zelf het programma samenstellen door een keuze te maken uit de diverse activiteiten. Wij denken graag met jullie mee bij het samenstellen van het programma, aarzel dus niet om contact op te nemen om een gaaf schooluitje te organiseren! Bekijk hier meer informatie >

schoolkamp houden bij ayers rock in zoetermeer

Schoolkamp

Organiseer een gaaf schoolkamp bij Ayers Rock! Door de (vele) activiteiten en overnachtingen op locatie maken we er een onvergetelijk kamp van voor alle leerlingen. Bekijk meer informatie >

Over de activiteiten:

Tijdsduur: Naar keuze

Speciale schooltarieven

Indoor en outdoor