Ayers Rock is een ideale locatie waar basisscholen, middelbare scholen en kinderdagverblijven terecht kunnen voor een ander soort gymles dan een gewone gymles in de gymzaal, een schoolsportcursus, schooluitje of schoolkamp. Wij bieden verschillende in- en outdoor activiteiten aan, diverse workshops en vele horeca mogelijkheden.

Jullie kunnen bij ons terecht met groepen van 10 tot 250 leerlingen. Zonder ver te rijden kunnen de leerlingen een dagje Ardennen beleven in Zoetermeer.

Actief – Creatief – Teambuilding

Zo hebben wij een 17 meter hoge klimwand (in-en outdoor) waar de leerlingen in 60 of 90 minuten een introductieles klimmen krijgen van een ervaren instructeur, een uitdagende survivalbaan voor alle leeftijden, vlotbouwen als echte teambuilding en een mooi mountainbike parcours in het Buytenpark!

Jullie kunnen zelf het programma samenstellen door een keuze te maken uit de diverse activiteiten. Wij denken daarbij graag met jullie mee bij het samenstellen van het programma, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen om te kijken wat we voor jullie kunnen betekenen.

Bekijk de verschillende mogelijkheden: