Op maandag 21 mei (tweede pinksterdag) kan je tijdens onze jaarlijkse open dag de gehele dag meedoen aan vele activiteiten.

Voor de hele familie zijn er leuke activiteiten, zoals survivallen, kajakken, boogschieten, klimmen, vlotbouwen en het grottenparcours. Voor de jongste kinderen zijn er de MEGA Spelen en verf activiteiten.

Doe met je familie of je vrienden mee met onze activiteiten tegen speciale prijzen! Wil je gewoon gezellig komen kijken? Dan is de toegang en entree helemaal gratis!

Onze Open Dag vindt plaats van 11:00 tot 18:00 uur.

Wat kun je tijdens de Open Dag allemaal verwachten?

kinderfeest, team activiteiten, personeelsuitje of familiedag bij ayers rock in zoetermeer.

Hele dag door activiteiten

De gehele dag zullen de activiteiten die Ayers Rock aanbiedt worden georganiseerd. Je kan de gehele dag aansluiten bij deze activiteiten en je zo een hele dag of middag vermaken op ons mooie en vernieuwde terrein.

Overwin jij alle obstakels van onze outdoor hindernisbaan tijdens het kinderfeestje sportief?

Maak kans op mooie prijzen

Tijdens onze open dag kan je ook kans maken op mooie prijzen! Door mee te doen met de activiteiten en bijvoorbeeld de snelste tijd te zetten op onze vernieuwde survivalbaan maak je kans op leuke en unieke prijzen.

Gezellige Muziek Gezellig eten in ons restaurant
Loterij Spannende activiteiten voor iedereen!

IMG_2982

Ga mee met onze instructeurs!

Elk uur starten er diverse rondes activiteiten waarin je kan aansluiten bij onze fanatieke instructeurs! Deze enthousiaste begeleiding zal je helpen om bijvoorbeeld over de survivalbaan heen te komen, een goed vlot te bouwen en de grot in te sturen.

IMG_3046
IMG_3003

Vernieuwde feestzaal en survivalbaan

Tijdens de open dag kan je ook een kijkje nemen in onze vernieuwde feest- en vergaderzaal. Aan de Tasmaniëzaal is de laatste tijd hard gewerkt om deze te vernieuwen en op te knappen, met een nieuw interieur en uiterlijk is deze uitermate geschikt voor een vergadering, bedrijfsbijeenkomst of verjaardagsfeest!

Ook aan de survivalbaan is hard gewerkt om deze op verschillende punten te verbeteren en spannender te maken. Deze kan je uiteraard komen testen en uitproberen tijdens deze dag!

marshmallow-2481460_1920

Marshmallows maken!

Tijdens de activiteiten kan je de gehele dag tot rust komen en ontspannen in onze horeca gelegenheid. Ook daar kan je kennis maken met het vernieuwde aanbod aan eten en drinken. Neem een lekker bakje koffie of geniet na afloop van de activiteiten van een welverdiende borrel.

Ook kan je op onze nieuwe OFYR BBQ de lekkerste marshmallows maken!

TOT ZIENS OP 2e PINKSTERDAG!

De activiteiten van onze open dag duren tot 18:00 uur, deze tweede pinksterdag sluiten wij om 19:00 uur

De escape room maakt geen deel uit van de open dag en behoort dus niet tot de activiteiten tijdens deze dag