Vernieuwen is groeien

Bram is onze hoofdinstructeur en werkt dagelijks gedreven om de kwaliteit en beleving van onze bezoekers zo optimaal mogelijk te maken. Hij probeert het team te inspireren om het beste uit elke activiteit te halen, elke keer weer! Hierin komt hij altijd weer tot nieuwe ontdekkingen en deelt dit graag met jullie via deze rubriek.

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het vernieuwen van ons hoogteparcours. Het is gaaf om elke ochtend aan te komen en direct uitzicht te hebben op onze nieuwe hindernissen tussen de torens. Het past mooi in het beeld van de ontwikkelingen die we in de afgelopen periode als Ayers Rock hebben doorgemaakt!

Groeien door het hoogteparcours

Vanaf het begin dat ik hier rond loop zie ik hoe belangrijk het is om door te groeien als bedrijf. Wanneer dit proces stagneert dan is mijn ervaring dat je uiteindelijk zult inleveren op kwaliteit. Het hoogteparcours is zo’n mooi voorbeeld van hoe we als bedrijf groeien door deze vernieuwing.

Zo hebben we in het proces natuurlijk moeten kijken naar de veiligheid. Welke instructeurs hebben genoeg kennis en ervaring om deze activiteit te begeleiden? Hoe gaan we de instructeurs opleiden? Hoe gaan we het aanbieden aan klanten? Dit zijn zo een aantal keuzes die voorbij zijn gekomen in de afgelopen periode.

Door de verschillende keuzes ben ik ook weer anders gaan kijken naar de andere activiteiten. De instructeurs hebben namelijk weer een nieuwe uitdaging om de activiteiten zo aantrekkelijk mogelijk voor jullie aan te bieden, wat ons ook weer beter maakt. Zo groeien we op veel meer vlakken dan je vooraf zou denken.

We willen jou graag mee laten genieten van deze gave activiteit en zien je graag binnenkort op ons hoogteparcours!