Survival kinderfeest voor Meisjes & Jongens!

Dit kinderfeestje is één groot survivalfeest bij Ayers Rock! Samen met al je vrienden en vriendinnen kruip je over onze spectaculaire Outdoor hindernisbaan. Samen klim en klauter je over de baan heen, sluip je door de modder en slinger je als Tarzan over het water heen. Laat ons maar eens zien wie de beste is bij dit kinderfeestje.

Bij Ayers Rock maken we er graag samen met de jarige job één groot kinderfeest van. Je bent tenslotte maar een keer per jaar jarig, dus dit moet wel groots gevierd worden!

De activiteit:

Survivalbaan

Ben je in voor wat actie? De Survivalbaan is meer dan alleen kracht en snelheid. Het draait ook om samenwerking, behendigheid, evenwicht en lef! Veel lef! Of je de finish van de hindernisbaan helemaal droog bereikt, is nog maar de vraag. Kan jij het ons laten zien?

De kinderen worden begeleid door onze instructeurs, dus als ouders en/of begeleiders kunnen jullie vanaf de zijlijn genieten van de sportieve kinderen!

Om je feest compleet te maken, kun je het uitbreiden met:

Slagroom-en-limonade-icoon

Cake + slagroom + topping met limonade
+ € 2.50 p.p.

Chipsparty-met-limonade

Een chipsparty met limonade
+ € 2.00 p.p.

Appeltaart

Appeltaartparty met limonade
+ € 3,- p.p.

Kindermenu

Kindermenu
+ € 4,70 p.p.

Zo werkt het:

Standaard duur: 90 min.

Prijs per kind: v.a. € 18,75

Al te boeken vanaf 6 kids

Nodig je vrienden uit!

Klik op onderstaande afbeelding en download een unieke uitnodiging die je naar je vrienden kunt sturen om ze uit te nodigen!