Survival kinderfeest voor Meisjes & Jongens!

In verband met de aangescherpte Corona maateregelen is onze horeca tijdelijk gesloten. Alle kinderfeestje kunnen op normale wijze doorgang vinden zonder de bijbehorende catering. Wij hebben het tarief hierop aangepast. 

Dit kinderfeestje is één groot survivalfeest bij Ayers Rock! Samen met al je vrienden en vriendinnen kruip je over onze spectaculaire Outdoor hindernisbaan. Samen klim en klauter je over de baan heen, sluip je door de modder en slinger je als Tarzan over het water heen. Laat ons maar eens zien wie de beste is bij dit kinderfeestje.

Bij Ayers Rock maken we er graag samen met de jarige job één groot kinderfeest van. Je bent tenslotte maar een keer per jaar jarig, dus dit moet wel groots gevierd worden!

Inhoud kidsparty A: 

  • Ontvangst met limonade & muffin
  • Survivallen over de outdoor hindernisbaan (90 minuten)
  • Cadeautje voor de jarige

Inhoud kidsparty B: 

  • Ontvangst met limonade & muffin
  • Survivallen over de outdoor hindernisbaan (90 minuten)
  • Cadeautje voor de jarige
  • Kindermenu (frites, snack en limonade)

Outdoor hindernisbaan

Ben je in voor wat actie? De outdoor hindernisbaan is meer dan alleen kracht en snelheid. Het draait ook om samenwerking, behendigheid, evenwicht en lef! Veel lef! Of je de finish van de outdoor hindernisbaan helemaal droog bereikt, is nog maar de vraag. Kan jij het ons laten zien?

De kinderen worden begeleid door onze instructeurs, dus als ouders en/of begeleiders kunnen jullie vanaf de zijlijn genieten van de sportieve kinderen!

Zo werkt het:

Standaard duur: 90 min.
Prijs kidsparty A: € 18,50 € 17,50
Prijs kidsparty B: € 23,50 Tijdelijk niet mogelijk
Al te boeken vanaf 6 kids

Nodig je vrienden uit!

Klik op onderstaande afbeelding en download een unieke uitnodiging die je naar je vrienden kunt sturen om ze uit te nodigen!

Formulier wordt geladen...

Aanvraagformulier kinderfeestje

Met hoeveel vrienden wil je je feestje vieren?

Kies het type feest:

Keuze voor kidsparty A of kidsparty B (incl. kindermenu):

Vul onderstaande gegevens volledig in zodat we niets over het hoofd zien.

Wat gebeurt er na het plaatsen van de reservering?

Middels onderstaande knop kun je de aanvraag voor het feestje indienen. Bij ontvangst van de aanvraag checken wij de beschikbaarheid van de gewenste datum en alle gegevens. We nemen indien nodig nog even contact met je op om alles verder door te spreken. De betaling kan gewoon bij Ayers Rock op de dag van het feest. Tot snel!
* Verplicht veld