Superhelden kinderfeest voor Helden en Heldinnen!!

Dit kinderfeestje maakt van jullie échte superhelden, zoals Superman en Catwoman. Hoe word je een superheld? Dan kan je heel goed vechten en durf je door het donker te kruipen! Jullie gaan sumoworstelen om al je superheld krachten te trainen en op zoek naar de uitgang van het spannende grottenparcours. Heb je al een superhelden naam voor jouw kinderfeestje?

Bij Ayers Rock maken we er graag samen met de jarige job één groot kinderfeest van. Je bent tenslotte maar een keer per jaar jarig, dus dit moet wel grootst gevierd worden!

De activiteiten:

1.Sumoworstelen

Sumoworstelen, zoals we dat kennen uit Japan. Bij Ayers Rock trek je het sumopak aan, daag je je tegenstander uit en laat je zien wie de beste en sterkste sumoworstelaar is. Dat valt natuurlijk niet mee met zo’n veel te groot sumopak aan. Eens en voor altijd zal duidelijk zijn wie zich de held of heldin van de ring mag noemen.

2.Uluru Skulk – Grottenparcours

Diep verscholen in die grote rots is door de Aboriginals een heel gangenstelsel aangelegd: Uluru Skulk. Een gangenstelsel met oude historie en vele verhalen. In het pikkedonker of met mooie lichtjes (afhankelijk van de leeftijd) gaan jullie door gebruik te maken van je overige zintuigen op zoek naar de uitgang van Uluru Skulk. Lukt jullie dat?

Om je feest compleet te maken, kun je het uitbreiden met:

Slagroom-en-limonade-icoon

Cake + slagroom + topping met limonade
+ € 2.50 p.p.

Chipsparty-met-limonade

Een chipsparty met limonade
+ € 2.00 p.p.

Appeltaart

Appeltaartparty met limonade
+ € 3,- p.p.

Kindermenu

Kindermenu
+ € 4,70 p.p.

Zo werkt het:

Standaard duur: 90 min.

Prijs per kind: v.a. € 18,75

Al te boeken vanaf 6 kids

Nodig je vrienden uit!

Klik op onderstaande afbeelding en download een unieke uitnodiging die je naar je vrienden kunt sturen om ze uit te nodigen!