Spectaculair klimfeest voor iedereen!

Tijdens dit kinderfeestje gaan jullie samen met een ervaren instructeur de klimwand van Ayers Rock proberen te beklimmen. Iedereen op zijn eigen niveau, ook voor de kinderen die het spannend vinden is er genoeg te beleven tijdens dit klimfeest!

In groepjes van 3 of 4 kinderen gaan jullie aan de slag, zo is iedereen lekker bezig. Klimmen, zekeren of back-up.
Aan het einde van dit gave feestje gaan de kinderen ook nog boulderen en voor de kinderen die het durven een jump in het diepe met de Aboriginal Jump.

Bij Ayers Rock maken we er graag samen met de jarige job één groot feest van. Je bent tenslotte maar een keer per jaar jarig, dus dit moet wel groots gevierd worden! Natuurlijk krijgt de jarige een kadootje van ons mee naar huis!

De kinderen worden begeleid door onze instructeurs, dus als ouders en/of begeleiders kunnen jullie vanaf de zijlijn genieten van de sportieve kinderen!

De activiteiten:

1. Klimmen

Onder begeleiding van een instructeur ga je onze klimwand bedwingen. Je wordt goed vastgemaakt aan allerlei veiligheidskabels en vervolgens beklim je onze berg!

2. Boulderen

Beklim Ayers Rock als een echte Aboriginal en leef  je lekker uit. In onze speciale boulder ruimte ligt een dikke mat zodat je veilig aan het plafond kunt hangen! In deze kleinere ruimte kunnen de kinderen helemaal vrij de wanden beklimmen.

3. Aboriginal Jump

De Amazing Aboriginal Jump vindt helemaal bovenin de klimhal plaats. Je wordt aan een lier bevestigd waarna je over een smalle plank op 15 meter hoogte het luchtledige in springt. Durf jij de vaste grond los te laten en te springen?

Om je feest compleet te maken, kun je het  uitbreiden met:

Slagroom-en-limonade-icoon

Cake + slagroom + topping met limonade
+ € 2.50 p.p.

Chipsparty-met-limonade

Een chipsparty met limonade
+ € 2.00 p.p.

Appeltaart

Appeltaartparty
+ € 3,- p.p.

Kindermenu

Kindermenu
+ € 4,70 p.p.

Zo werkt het:

Standaard duur: 90 min.

Prijs per kind: v.a. € 18,75

Al te boeken vanaf 6 kids

Nodig je vrienden uit!

Klik op onderstaande afbeelding en download een unieke uitnodiging die je naar je vrienden kunt sturen om ze uit te nodigen!