Spannend en spectaculair partijtje!

Wie overwint alle obstakels op grote hoogte? Klauter met je vrienden en vriendinnen over het nieuwe hoogteparcours en beleef een spannend en actief feestje!

Onder begeleiding van een instructeur gaan jullie het parcours op en kunnen jullie alle hindernissen afgaan. Door de verschillende hindernissen en banen in de route kan iedereen aan de slag!

Bij Ayers Rock maken we er graag samen met de jarige job één groot kinderfeest van. Je bent tenslotte maar een keer per jaar jarig, dus dit moet wel groots gevierd worden.

 

De activiteit:

Zijn jullie in voor wat actie en spanning? Op ons hoogteparcours bevinden zich meer dan 12 verschillende hindernissen en tokkel van de ene toren naar de andere boven onze outdoor hindernisbaan en het water. Overwin jij alle obstakels?

De kinderen worden begeleid door onze instructeurs, als ouders mogen jullie de kinderen ook helpen en daarom mogen er maximaal 2 volwassenen gratis mee het parcours op*. De uitleg van het zekeren krijgen de kinderen voor de activiteit. Door het nieuwste zekersysteem zitten de kinderen altijd gezekerd en vast aan het parcours.

*Indien er twee volwassenen meegaan met het hoogteparcours feestje hoeft u dit niet aan te geven bij het online reserveren, maar kunt u dit als opmerkingen aangeven.

Bij windkracht 6 en onweer kan het hoogteparcours niet worden gedaan, in overleg wordt dan een andere activiteit aangeboden.

Belangrijke informatie:

  • Geschikt vanaf 10 jaar
  • Minimale lengte 1.40 meter
  • Maximaal gewicht: 120 kg
  • Minimaal 3, max. 14 personen
    (uitzondering gedurende Corona)

Familieactiviteit

Het hoogteparcours is ook een leuke activiteit voor de hele familie. Organiseer het spectaculaire en actieve gezinsuitje voor in de vakanties, weekenden of andere familiemomenten.

Zo werkt het:

Standaard duur: 90 min.
Prijs per kind: v.a. € 18,50
Al te boeken vanaf 3 kids
(uitzondering gedurende Corona)
Min. lengte: 1.40 meter