Sportief kinderfeestje voor meisjes & jongens!

Maak er met je vrienden en vriendinnen een onvergetelijk sportief en actief feestje van op onze spectaculaire survivalbaan en tijdens de speurtocht in en rond ons gebouw.

Bij Ayers Rock maken we er graag samen met de jarige één groot feest van! Je bent maar een keer per jaar jarig, dus dit moet groots gevierd worden! Natuurlijk krijgt de jarige ook een cadeautje van ons mee naar huis.

Alle activiteiten staan bij Ayers Rock onder begeleiding van onze instructeurs. Als ouders en/of begeleiders kunnen jullie vanaf de zijlijn, of in ons restaurant genieten van de sportieve kinderen!

Vanwege het Corona virus nemen wij aanvullende maatregelen om de gezondheid van onze deelnemers en instructeurs te waarborgen. Bekijk hier het protocol voor de activiteit. 

Inhoud van het kinderfeestje: 

  • Ontvangst met limonade & muffin
  • Survivallen over de outdoor hindernisbaan (60 minuten)
  • Speurtocht (30 minuten)
  • Cadeautje voor de jarige

Survivallen

Kunnen jullie met zijn alle het einde behalen zonder de grond aan te raken? Laat dat maar eens zien aan de enthousiaste instructeur van Ayers Rock! Klim, klauter en spring over de hindernissen van de spectaculaire survivalbaan. De hindernisbaan is het hele jaar te reserveren. Voor de jongere kinderen doen we het droge gedeelte van het parcours. Deze activiteit is onderdeel van de speurtocht.

Overwin jij alle obstakels van onze outdoor hindernisbaan tijdens het kinderfeestje sportief?

Speurtocht

Ga op zoek naar de schat van de Aboriginals. Los de oude raadsels samen met je vrienden en vriendinnen op en lukt het jullie ook om de schat te vinden? Als jullie deze gevonden hebben dan mag je de inhoud daarvan zelfs houden!  Deze activiteit duurt 90 minuten.

Voor kinderen vanaf 4 jaar hebben we bij Ayers Rock een leuke speurtocht! Kinderfeestje sportief

Zo werkt het:

Standaard duur: 90 min.
Prijs per kind: v.a. € 18,50
Al te boeken vanaf 6 kids

Nodig je vrienden uit!

Klik op onderstaande afbeelding en download een unieke uitnodiging die je naar je vrienden kunt sturen om ze uit te nodigen!

Download hier een gave uitnodiging voor je kinderfeestje bij Ayers Rock!