Sportief kinderfeestje voor meisjes & jongens!

In verband met de aangescherpte Corona maateregelen is onze horeca tijdelijk gesloten. Alle kinderfeestje kunnen op normale wijze doorgang vinden zonder de bijbehorende catering. Wij hebben het tarief hierop aangepast. 

Maak er met je vrienden en vriendinnen een onvergetelijk sportief en actief feestje van op onze spectaculaire survivalbaan en tijdens het boulderen aan de kleine klimwand.

Bij Ayers Rock maken we er graag samen met de jarige één groot feest van! Je bent maar een keer per jaar jarig, dus dit moet groots gevierd worden! Natuurlijk krijgt de jarige ook een cadeautje van ons mee naar huis.

Alle activiteiten staan bij Ayers Rock onder begeleiding van onze instructeurs. Als ouders en/of begeleiders kunnen jullie vanaf de zijlijn, of in ons restaurant genieten van de sportieve kinderen!

Vanwege het Corona virus nemen wij aanvullende maatregelen om de gezondheid van onze deelnemers en instructeurs te waarborgen. Bekijk hier het protocol voor de activiteit. 

Inhoud kidsparty A: 

  • Ontvangst met limonade & muffin
  • Survivallen over de outdoor hindernisbaan (60 minuten)
  • Boulderen (30 minuten)
  • Cadeautje voor de jarige

Inhoud kidsparty B: 

  • Ontvangst met limonade & muffin
  • Survivallen over de outdoor hindernisbaan (60 minuten)
  • Speurtocht (30 minuten)
  • Cadeautje voor de jarige
  • Kindermenu (frites, snack en limonade)

Survivallen

Kunnen jullie met zijn alle het einde behalen zonder de grond aan te raken? Laat dat maar eens zien aan de enthousiaste instructeur van Ayers Rock! Klim, klauter en spring over de hindernissen van de spectaculaire survivalbaan. De hindernisbaan is het hele jaar te reserveren. Voor de jongere kinderen doen we het droge gedeelte van het parcours. Deze activiteit is onderdeel van de speurtocht.

Overwin jij alle obstakels van onze outdoor hindernisbaan tijdens het kinderfeestje sportief?

Boulderen

Beklim Ayers Rock als een echte Aboriginal en leef  je lekker uit. In onze speciale boulder ruimte ligt een dikke mat zodat je veilig aan het plafond kunt hangen! In deze kleinere ruimte kunnen de kinderen helemaal vrij de wanden beklimmen.

Zo werkt het:

Standaard duur: 90 min.
Prijs kidsparty A: € 18,50 € 17,50
Prijs kidsparty B: € 23,50 Tijdelijk niet mogelijk
Al te boeken vanaf 6 kids

Nodig je vrienden uit!

Klik op onderstaande afbeelding en download een unieke uitnodiging die je naar je vrienden kunt sturen om ze uit te nodigen!

Download hier een gave uitnodiging voor je kinderfeestje bij Ayers Rock!

Formulier wordt geladen...

Met hoeveel vrienden wil je je feestje vieren?

Keuze voor kidsparty A of kindsparty B (incl. kindermenu):

Vul onderstaande gegevens volledig in zodat we niets over het hoofd zien.

Wat gebeurt er na het plaatsen van de reservering?

Middels onderstaande knop kun je de aanvraag voor het feestje indienen. Bij ontvangst van deze aanvraag checken wij de beschikbaarheid van de gewenste datum en alle gegevens. We nemen nog even contact met je op om alles door te spreken als dat nodig is. De betaling kan gewoon in ons bedrijf op de dag van het feest. Tot snel!

O ja, natuurlijk vergeten we de ouders niet!

U kunt als ouder of verzorger tijdens het kinderfeest in ons restaurant gewoon een hapje of een drankje bestellen. Onze menukaart is zeer uitgebreid. We hebben gratis Wifi zodat u zich geen moment hoeft te vervelen.
0
* Verplicht veld