Creatief kinderfeestje voor meisjes & jongens!

Voor de jongere kinderen vanaf 4 jaar die liever creatief bezig willen zijn hebben we een leuk feestje samengesteld! Kom met je vrienden en vriendinnen bamboe bouwen, vindt de schat van onze speurtocht en doe leuke spelletjes tijdens de mega spelen!

Bij Ayers Rock maken we er graag samen met de jarige één groot feest van! Je bent maar een keer per jaar jarig, dus dit moet groots gevierd worden! Natuurlijk krijgt de jarige ook een cadeautje van ons mee naar huis.

Alle activiteiten staan bij Ayers Rock onder begeleiding van onze instructeurs. Als ouders en/of begeleiders kunnen jullie vanaf de zijlijn genieten van de creatieve kinderen!

Dit feestje bestaat uit de volgende activiteiten:

Bamboe bouwen

Maak een eigen boot om Australië te veroveren, een boom waar de koala beren in kunnen klimmen of een hut waarmee je door Australië kan trekken door creatief te zijn met bamboestokken. Deze activiteit duurt 30 minuten.

Kom bamboe bouwen tijdens de Australia Discovery creatief! Een leuk kinderfeestje al vanaf 4 jaar.

Speurtocht

Ga op zoek naar de schat van de Aboriginals. Los de oude raadsels samen met je vrienden en vriendinnen op en lukt het jullie ook om de schat te vinden? Als jullie deze gevonden hebben dan mag je de inhoud daarvan zelfs houden! De speurtocht kan binnen en buiten worden gedaan. Deze activiteit duurt ongeveer 30 minuten.

Voor kinderen vanaf 4 jaar hebben we bij Ayers Rock een leuke speurtocht! Kinderfeestje sportief

Mega spelen

The Giant Aussie games zijn de bekende spelen zoals Jenga, Mikado en Memory, maar dan levensgroot. Jullie strijden tegen elkaar voor de meeste punten om uiteindelijk de winnaar te worden van de Giant Aussie Games. Deze activiteit duurt ongeveer 30 minuten.

Doe mee aan de megaspelen tijdens de australia discovery creatief.

Zo werkt het:

Standaard duur: 90 min.

Prijs per kind: v.a. € 18,75

Al te boeken vanaf 6 kids

Nodig je vrienden uit!

Klik op onderstaande afbeelding en download een unieke uitnodiging die je naar je vrienden kunt sturen om ze uit te nodigen!

Om je feest compleet te maken, kun je het uitbreiden met:

Slagroom-en-limonade-icoon

Cake met slagroom en limonade
+ € 2,50 p.p.

Chipsparty-met-limonade

Chipsparty met limonade
+ € 2,00 p.p.

Appeltaart

Appeltaartparty met limonade
+ € 3,00 p.p.

Kindermenu

Kindermenu
+ € 4,70 p.p.