Creatief kinderfeestje voor meisjes & jongens!

Voor de jongere kinderen vanaf 4 jaar die liever creatief bezig willen zijn hebben we een leuk feestje samengesteld! Maak met de hele groep de duplo creatie na die jullie te zien krijgen. Het klinkt simpel maar dat valt misschien nog tegen. Samenwerking is hierbij heel belangrijk. Net als het inzicht die je hiervoor nodig hebt en een goed geheugen. Als de creatie binnen de tijd precies nagemaakt kan worden is de opdracht gelukt. 

Bij Ayers Rock maken we er graag samen met de jarige één groot feest van! Je bent maar een keer per jaar jarig, dus dit moet groots gevierd worden! Natuurlijk krijgt de jarige ook een cadeautje van ons mee naar huis.

Alle activiteiten staan bij Ayers Rock onder begeleiding van onze instructeurs. Als ouders en/of begeleiders kunnen jullie vanaf de zijlijn genieten van de creatieve kinderen!

Dit feestje bestaat uit de volgende activiteiten:

Duplo Creatie

Maak met de hele groep de duplo creatie na die jullie te zien krijgen. Het klinkt simpel maar dat valt misschien nog tegen. Samenwerking is hierbij heel belangrijk. Net als het inzicht die je hiervoor nodig hebt en een goed geheugen. Als de creatie binnen de tijd precies nagemaakt kan worden is de opdracht gelukt. 

Deze activiteit maakt deel uit van de speurtocht.

Kom bamboe bouwen tijdens de Australia Discovery creatief! Een leuk kinderfeestje al vanaf 4 jaar.

Speurtocht

Gedurende de 90 minuten ga je een speurtocht doen in Ayers Rock met daarbij zo’n 30 minuten de duplo creatie Bij de speurtocht ga je op zoek naar de schat van de Aboriginals. Los de oude raadsels samen met je vrienden en vriendinnen op en lukt het jullie ook om de schat te vinden? Als jullie deze gevonden hebben dan mag je de inhoud daarvan zelfs houden! De speurtocht kan binnen en buiten worden gedaan. Deze activiteit duurt ongeveer 90 minuten.

Voor kinderen vanaf 4 jaar hebben we bij Ayers Rock een leuke speurtocht! Kinderfeestje sportief

Zo werkt het:

Standaard duur: 90 min.

Prijs per kind: v.a. € 18,75

Al te boeken vanaf 6 kids

Nodig je vrienden uit!

Klik op onderstaande afbeelding en download een unieke uitnodiging die je naar je vrienden kunt sturen om ze uit te nodigen!

Om je feest compleet te maken, kun je het uitbreiden met:

Slagroom-en-limonade-icoon

Cake met slagroom en limonade
+ € 2,50 p.p.

Chipsparty-met-limonade

Chipsparty met limonade
+ € 2,00 p.p.

Appeltaart

Appeltaartparty met limonade
+ € 3,00 p.p.

Kindermenu

Kindermenu
+ € 4,70 p.p.