Actief kinderfeestje voor meisjes & jongens!

Het uitdagende kinderfeestje voor kinderen vanaf 4 jaar! Kom met je vrienden en vriendinnen door ons spannende grottenparcours, boulderen en vindt de schat tijdens de speurtocht door of om Ayers Rock! Tijdens de Australia Discovery actief maken we er graag samen met de jarige één groot feest van! Je bent maar een keer per jaar jarig, dus dit moet groots gevierd worden! Natuurlijk krijgt de jarige ook een cadeautje van ons mee naar huis.

Alle activiteiten staan bij Ayers Rock onder begeleiding van onze instructeurs. Als ouders en/of begeleiders kunnen jullie vanaf de zijlijn genieten van de actieve kinderen!

Dit feestje bestaat uit de volgende activiteiten:

Boulderen

Als een echte koala kan je bij het boulderen je uitleven op de kleine klimwand van Ayers Rock. In een speciale ruimte kunnen de kinderen geheel vrij klimmen zonder gordels en zekermateriaal door de dikke matten en kleinere wanden. Deze activiteit duurt ongeveer 30 minuten.

Ga boulderen tijdens de Australia Discovery actief

Speurtocht

Ga op zoek naar de schat van de Aboriginals. Los de oude raadsels samen met je vrienden en vriendinnen op en lukt het jullie ook om de schat te vinden? Als jullie deze gevonden hebben dan mag je de inhoud daarvan zelfs houden! De speurtocht kan binnen en buiten worden gedaan. Deze activiteit duurt ongeveer 30 minuten.

Voor kinderen vanaf 4 jaar hebben we bij Ayers Rock een leuke speurtocht! Kinderfeestje sportief

Grottenparcours

Diep verscholen in die grote rots is door de Aboriginals een heel gangenstelsel aangelegd: Uluru Skulk. Een gangenstelsel met oude historie en vele verhalen. In het pikkedonker of met mooie lichtjes (afhankelijk van de leeftijd) gaan jullie door gebruik te maken van je overige zintuigen op zoek naar de uitgang van Uluru Skulk. Lukt jullie dat? Deze activiteit duurt ongeveer 30 minuten.

Het grottenparcours is een leuke indoor activiteit, welke geschikt is voor kinderfeestjes, familie-uitjes en bedrijfsuitjes!

Zo werkt het:

Standaard duur: 90 min.

Prijs per kind: v.a. € 18,75

Al te boeken vanaf 6 kids

Nodig je vrienden uit!

Klik op onderstaande afbeelding en download een unieke uitnodiging die je naar je vrienden kunt sturen om ze uit te nodigen!

Om je feest compleet te maken, kun je het uitbreiden met:

Slagroom-en-limonade-icoon

Cake met slagroom en limonade
+ € 2,50 p.p.

Chipsparty-met-limonade

Chipsparty met limonade
+ € 2,00 p.p.

Appeltaart

Appeltaartparty met limonade
+ € 3,00 p.p.

Kindermenu

Kindermenu
+ € 4,70 p.p.