Australia Discovery voor Meisjes & Jongens!

Speciaal voor kinderen vanaf 4 jaar hebben wij het kinderfeestje, de Australia Discovery. In deze ontdekkingen van Australië maken de kinderen kennis met Ayers Rock. Tijdens een zoektocht naar het schatkistje zullen de kinderen verschillende activiteiten doen.  Om er voor iedereen een feestelijke dag van te maken kunnen jullie kiezen uit 2 partijtjes. Het grootste gedeelte van de activiteit doen beide partijtjes hetzelfde, alleen het laatste halfuur is verschillend. Er kan gekozen worden tussen de sportieve en de creatieve Treasure Hunt. Voor de sportieve en de creatieve kinderen zorgen we voor een onvergetelijke dag!

Maak een keuze uit één van de volgende feestjes:

Australia Discovery Sportief

Voor de sportieve en stoere kinderen, het partijtje bestaat uit survivallen met een speurtocht. Klik hier voor meer informatie >

Voor kinderen vanaf 4 jaar hebben we bij Ayers Rock een leuke speurtocht! Kinderfeestje sportief

Australia Discovery Creatief

Voor de jonge en creatieve kinderen bestaat het kinderfeestje uit het namaken van de duplo creatie die ze te zien krijgen tijdens de treasurehunt! Klik hier voor meer informatie > 

Het is mogelijk om naast de standaard feestjes een extra activiteit erbij te reserveren. Vermeld dit dan bij de reservering in het opmerkingenveld.

Zo werkt het:

Standaard duur: 90 min.

Prijs per kind: v.a. € 18,75

Nodig je vrienden uit!

Klik op onderstaande afbeelding en download een unieke uitnodiging die je naar je vrienden kunt sturen om ze uit te nodigen!

Om je feest compleet te maken, kun je het feestje nog uitbreiden met:

Slagroom-en-limonade-icoon

Cake + slagroom + topping met limonade
+ € 2.50 p.p.

Chipsparty-met-limonade

Een chipsparty met limonade
+ € 2.00 p.p.

Appeltaart

Appeltaartparty met limonade
+ € 3,- p.p.

Kindermenu

Kindermenu
+ € 4,70 p.p.