Australia Discovery voor Meisjes & Jongens!

Speciaal voor kinderen vanaf 4 jaar hebben wij het kinderfeestje, de Australia Discovery. In deze ontdekkingen van Australië maken de kinderen kennis met Ayers Rock. Tijdens een zoektocht naar het schatkistje zullen de kinderen verschillende activiteiten doen.  Het kinderfeestje bestaat uit survivallen over de coole outdoor hindernisbaan en een hele toffe speurtocht. Wij zullen zorgen voor een onvergetelijke dag!

Meer informatie over het kinderfeestje:

Australia Discovery Sportief

Voor de sportieve en stoere kinderen, het partijtje bestaat uit survivallen met een speurtocht. Klik hier voor meer informatie >

Het is mogelijk om naast de standaard feestjes een extra activiteit erbij te reserveren. Vermeld dit dan bij de reservering in het opmerkingenveld.

Zo werkt het:

Standaard duur: 90 min.

Prijs per kind: v.a. € 18,50

Nodig je vrienden uit!

Klik op onderstaande afbeelding en download een unieke uitnodiging die je naar je vrienden kunt sturen om ze uit te nodigen!

Formulier wordt geladen...

Met hoeveel vrienden wil je je feestje vieren?

Keuze voor kidsparty A of kindsparty B (incl. kindermenu):

Vul onderstaande gegevens volledig in zodat we niets over het hoofd zien.

Wat gebeurt er na het plaatsen van de reservering?

Middels onderstaande knop kun je de aanvraag voor het feestje indienen. Bij ontvangst van deze aanvraag checken wij de beschikbaarheid van de gewenste datum en alle gegevens. We nemen nog even contact met je op om alles door te spreken als dat nodig is. De betaling kan gewoon in ons bedrijf op de dag van het feest. Tot snel!

O ja, natuurlijk vergeten we de ouders niet!

U kunt als ouder of verzorger tijdens het kinderfeest in ons restaurant gewoon een hapje of een drankje bestellen. Onze menukaart is zeer uitgebreid. We hebben gratis Wifi zodat u zich geen moment hoeft te vervelen.
0
* Verplicht veld