Australia Discovery voor Meisjes & Jongens!

Kom jij je verjaardag bij ons vieren? We maken van jouw kinderfeestje een fantastische dag om nooit te vergeten met allerlei spannende activiteiten en lekker eten en drinken.

Bij Ayers Rock maken we er graag samen met de jarige job één groot feest van want je bent tenslotte maar een keer per jaar jarig en daarom moet dat wel groots gevierd worden! Om het feest compleet te maken, kun je het feestje nog uitbreiden met allerlei lekkere extra’s!

Stel je eigen feestje samen

Bij ons kun je zelf bepalen hoe je je feestje wil indelen. We hebben 7 verschillende activiteiten waaruit je kunt kiezen waarbij jij natuurlijk kiest wat jij het allerleukste vindt om met jouw vrienden en vriendinnen te doen. Hieronder zie je een overzicht van de spannende dingen die wij voor je in de planning hebben!

De kinderen worden begeleid door onze instructeurs, dus als ouders en/of begeleiders kunnen jullie vanaf de zijlijn genieten van de sportieve kinderen!

Zo werkt het:

Standaard duur: 90 min.

Prijs per kind: v.a. € 17,95

Kies zelf 3 activiteiten

Bestel extra drinken & eten

Er is keuze uit de volgende activiteiten:

1.Boulder Challenge – Boulderen

Als een echte koala kan je bij het boulderen je uitleven op de kleine klimwand van Ayers Rock. In een speciale ruimte kunnen de kinderen geheel vrij klimmen zonder gordels en zekermateriaal door de dikke matten en kleinere wanden.

2.Uluru Skulk – Grottenparcours

Diep verscholen in die grote rots is door de Aboriginals een heel gangenstelsel aangelegd: Uluru Skulk. Een gangenstelsel met oude historie en vele verhalen. In het pikkedonker of met mooie lichtjes (afhankelijk van de leeftijd) gaan jullie door gebruik te maken van je overige zintuigen op zoek naar de uitgang van Uluru Skulk. Lukt jullie dat?!

3.The Giant Aussie Games – Mega spelen

The Giant Aussie games zijn de bekende spelen zoals Jenga, Mikado en Memory, maar dan levensgroot. Jullie strijden tegen elkaar voor de meeste punten om uiteindelijk de winnaar te worden van de Giant Aussie Games.

4.Bamboo Creations – Creatief met bamboestokken

Maak een eigen boot om Australië te veroveren, een boom waar de koala beren in kunnen klimmen of een hut waarmee je door Australië kan trekken door creatief te zijn met bamboestokken.

5.Didgeridoo Painting – Didgeridoo beschilderen

Leer dit instrument te bespelen zoals de echte Aboriginals dat doen en beschilder hem vervolgens op de echte Aboriginal wijze.

6.Treasure Hunting – Speurtocht

Ga op zoek naar de schat van de Aboriginals. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes moet je eeuwenoude raadsels zien op te lossen. Lukt het jullie om de schat te vinden? Dan mag je de inhoud daarvan zelfs houden. Maar ssst… laat de Aboriginals dit maar niet horen.

Bij goed weer doen we deze speurtocht buiten!

7.Outback Obstacles – Outdoor survivallen

Met z’n allen gezamenlijk de Ayers Rock beklimmen. Over heuvels en bergen in team verband het einde halen, zonder op de grond te komen. Laat maar eens zien of jullie dit kunnen. (Alleen droge gedeelte) Deze activiteit duurt 60 minuten en geldt voor 2 activiteiten.

Om je feest compleet te maken, kun je het feestje nog uitbreiden met:

Slagroom-en-limonade-icoon

Cake + slagroom + topping met limonade
+ € 2.50 p.p.

Chipsparty-met-limonade

Een chipsparty met limonade
+ € 2.00 p.p.

Appeltaart

Appeltaartparty met limonade
+ € 3,- p.p.

Kindermenu

Kindermenu
+ € 4,70 p.p.

Nodig je vrienden uit!

Klik op onderstaande afbeelding en download een unieke uitnodiging die je naar je vrienden kunt sturen om ze uit te nodigen!