Kinderfeestjes

Bij Ayers Rock organiseren we het leukste, actiefste en spannendste feestje voor jou en je vrienden of vriendinnen. Ontdek bijvoorbeeld alle geheimen van onze Kids Escape Room, klim met al je vrienden en vriendinnen naar de top van onze klimwanden, vindt de schat tijdens de speurtocht of kruip door ons spannende grottenparcours!

Voor kinderen van 4 tot 8 jaar hebben we drie leuke feestjes waar je uit kan kiezen. Voor jarigen vanaf 8 jaar zijn er bij Ayers Rock ook een aantal leuke en onvergetelijke feestjes. Indien de jarige 8 wordt en zijn vriendjes/vriendinnetjes nog niet is het gewoon mogelijk om dit feestje te boeken

Bekijk de verschillende feestjes:

Over de feestjes

Al te boeken vanaf 6 kids

Standaard duur: 90 min

Keuze uit vele feestjes

Kinderfeestjes vanaf 4 jaar

Voor de jongste kinderen hebben we aantal leuke kinderfeestjes samengesteld! Vier met al je vrienden en vriendinnen de Australia Discovery Actief, Sportief of Creatief.

Tijdens het sportieve feestje ga je over de survivalbaan en is het de bedoeling dat jullie de schat van Ayers Rock kunnen vinden tijdens de speurtocht. Het actieve feestje bestaat uit het boulderen, de speurtocht en ons spannende grottenparcours. Weten jullie de uitgang te vinden van de donkere grotten? De creatieve kinderen kunnen bamboe bouwen, de schat vinden van de speurtocht en de mega spelen komen doen.

Kinderfeestjes vanaf 8 jaar

Vinden jullie alle geheimen en de uitgang van onze Kids Escape Room? Voor de stoere en sportieve kinderen hebben wij een gaaf klimfeest! Overwinnen jullie alle obstakels van het hoogteparcours? Of kom jij met al je vrienden en vriendinnen springen, kruipen en klauteren over onze outdoor survivalbaan! Ook kan je de superheld uithangen door het spannende grottenparcours en tijdens het sumoworstelen.

We maken er met zijn alle een onvergetelijke dag van!

Om je feest compleet te maken, kun je het feestje nog uitbreiden met:

slagroom en limo

Cake + slagroom + topping met limonade
+ € 2.50 p.p.

Chipsparty-met-limonade

Een chipsparty met limonade
+ € 2.00 p.p.

Appeltaart

Appeltaartparty met limonade
+ € 3,- p.p.

Kindermenu

Kindermenu
+ € 4,70 p.p.