Kinderfeestjes

Bij Ayers Rock organiseren we het leukste, actiefste en spannendste feestje voor jou en je vrienden of vriendinnen. Ontdek bijvoorbeeld alle geheimen van onze Kids Escape Room, klim met al je vrienden en vriendinnen naar de top van onze klimwanden of kruip door ons spannende grottenparcours!

Voor kinderen van 4 tot 8 jaar hebben we een leuk sportief kinderfeestje. Voor jarigen vanaf 8 jaar zijn er bij Ayers Rock ook een aantal leuke en onvergetelijke feestjes. Indien de jarige 8 wordt en zijn vriendjes/vriendinnetjes nog niet is het gewoon mogelijk om dit feestje te boeken.

Vanwege het Corona virus nemen wij aanvullende maatregelen om de gezondheid van onze deelnemers en instructeurs te waarborgen. Bekijk hier het protocol voor de activiteit. 

Bekijk de verschillende feestjes:

Over de feestjes

Al te boeken vanaf 6 kids

Standaard duur: 90 min

Keuze uit vele feestjes

Meer informatie? Bel 079-3230323

Kinderfeestjes vanaf 4 jaar

Voor de jongste kinderen hebben we een leuk kinderfeestje samengesteld! Vier met al je vrienden en vriendinnen de Australia Discovery Sportief.

Tijdens het sportieve feestje ga je over de outdoor hindernisbaan en ga je aansluiten boulderen op onze kleine klimwand.

Kinderfeestjes vanaf 8 jaar

Vinden jullie alle geheimen en de uitgang van onze Kids Escape Room? Voor de stoere en sportieve kinderen hebben wij een gaaf klimfeest! Overwinnen jullie alle obstakels van het hoogteparcours? Of kom jij met al je vrienden en vriendinnen springen, kruipen en klauteren over onze outdoor hindernisbaan!

We maken er met zijn alle een onvergetelijke dag van!