Spectaculair klimfeest voor iedereen!

In verband met de aangescherpte Corona maateregelen is onze horeca tijdelijk gesloten. Alle kinderfeestje kunnen op normale wijze doorgang vinden zonder de bijbehorende catering. Wij hebben het tarief hierop aangepast. 

Tijdens dit kinderfeestje gaan jullie samen met een ervaren instructeur de klimwand van Ayers Rock proberen te beklimmen. Iedereen op zijn eigen niveau, ook voor de kinderen die het spannend vinden is er genoeg te beleven tijdens dit klimfeest!

In groepjes van 3 of 4 kinderen gaan jullie aan de slag, zo is iedereen lekker bezig. Klimmen, zekeren of back-up.
Aan het einde van dit gave feestje gaan de kinderen ook nog boulderen.

Bij Ayers Rock maken we er graag samen met de jarige job één groot feest van. Je bent tenslotte maar een keer per jaar jarig, dus dit moet wel groots gevierd worden! Natuurlijk krijgt de jarige een kadootje van ons mee naar huis!

De kinderen worden begeleid door onze instructeurs, dus als ouders en/of begeleiders kunnen jullie vanaf de zijlijn genieten van de sportieve kinderen!

Inhoud kidsparty A: 

  • Ontvangst met limonade & muffin
  • Activiteiten
  • Cadeautje voor de jarige

Inhoud kidsparty B: 

  • Ontvangst met limonade & muffin
  • Activiteiten
  • Cadeautje voor de jarige
  • Kindermenu (frites, snack en limonade)

De activiteiten:

1. Klimmen

Onder begeleiding van een instructeur ga je onze klimwand bedwingen. Je wordt goed vastgemaakt aan allerlei veiligheidskabels en vervolgens beklim je onze berg!

2. Boulderen

Beklim Ayers Rock als een echte Aboriginal en leef  je lekker uit. In onze speciale boulder ruimte ligt een dikke mat zodat je veilig aan het plafond kunt hangen! In deze kleinere ruimte kunnen de kinderen helemaal vrij de wanden beklimmen.

Zo werkt het:

Standaard duur: 90 min.
Prijs kidsparty A: € 18,50 € 17,50
Prijs kidsparty B: € 23,50 Tijdelijk niet mogelijk
Al te boeken vanaf 6 kinderen.

Nodig je vrienden uit!

Klik op onderstaande afbeelding en download een unieke uitnodiging die je naar je vrienden kunt sturen om ze uit te nodigen!

Formulier wordt geladen...

Aanvraagformulier Kindsparty Active

Persoonlijke gegevens

Wat gebeurt er na het plaatsen van de reservering?
Middels onderstaande knop kun je de aanvraag voor het feestje indienen. Bij ontvangst van de aanvraag checken wij de beschikbaarheid van de gewenste datum en alle gegevens. We nemen indien nodig nog even contact met je op om alles verder door te spreken. De betaling kan gewoon bij Ayers Rock op de dag van het feest. Tot snel!
* Verplicht veld