Ontsnappen jullie uit onze Kids Escape?

Stap in de tijdmachine bij Ayers Rock en laat deze bepalen in of je start in de Australische jungle of dat je in de middeleeuwen terecht komt. Voer de proefjes uit en ontdek alle geheimen van onze unieke kids escape room. Lossen jullie samen alle raadsels op en voeren jullie de proefjes goed uit om uiteindelijk met zijn alle de uitgang te kunnen vinden? Je zult altijd de 2 kamers bezoeken.

Leuke proefjes en vele geheimen!

Door de vele geheimen in de Kids Escape is het mogelijk om met een grote groep (maximaal 12 personen) de tijdmachine in te stappen. Onze Escaperoom heeft 2 kamers met elk een eigen thema. De kinderen doen allebei de kamers. Vanaf 10 personen kunnen jullie worden opgedeeld over de verschillende kamers en kan er een competitie element worden toegevoegd. Welke groep kan er dan als eerste uit zijn kamer ontsnappen? Met en tegen wie ga jij de uitdaging aan?

Vinden jullie de uitgang van onze kids escape room? Ontdek alle geheimen

Een spannend Kinderfeestje

Beleef een spannend en onvergetelijk feestje in onze kinder escaperoom! Stap met je vrienden en vriendinnen in de spannende tijdmachine om in één van de geheime kamers te komen bij Ayers Rock! Kunnen jullie met elkaar ontsnappen uit deze kamers? Werk samen om de puzzel, proefjes en geheimen op te lossen en de uitgang te kunnen vinden en openen. Boek hier het feestje >

Met de hele familie!

Ook voor een uniek familie-uitje is onze Kinder Escape Room zeer geschikt! Kom met de gehele familie naar Ayers Rock en los als familie alle raadsels op die deze speciale escape room heeft voor jullie. Een gezellig en spannend uitje voor in de vakantie, weekenden of andere familie-momenten. Boek hier jullie familie-activiteit >

Vinden jullie de uitgang van onze kids escape room? Ontdek alle geheimen

Bereikbaarheid en locatie van de Kinder Escaperoom in Zoetermeer

Ayers Rock activiteitencentrum in Zoetermeer is vanuit de gehele randstad goed te bereiken. De snelwegen (A4 en A12) zorgen ervoor dat wij direct bereikbaar zijn vanuit Den Haag en Zoetermeer. Naast het terrein kunt u gebruik maken van een gratis parkeerterrein en ook zijn wij via het openbaar vervoer goed te bereiken (max. 10 minuten loopafstand van bus en tramhalte)

Naast de Kinder Escape room heeft Ayers Rock nog vele uitdagende indoor- en outdoor activiteiten voor jullie. Denk aan de verschillende kinderfeestjes, introductielessen klimmen, het hoogteparcours, survivallen en nog veel meer!

Over de activiteit:

Tijdsduur: 60 tot 90 min.

Min. Leeftijd: 8 jaar 

Min. 3 – Max. 12 personen

3 – 4 pers: €95,00 
5 – 6 pers: €115,00 
7 – 8 pers: €138,00 
9 – 10 pers: €155,00 
11 – 12 pers: €165,00 

*Vanaf het aantal van 6 kinderen is het mogelijk dat er maximaal 2 volwassenen meegaan als begeleiding (zonder extra kosten). Dit hoeft u dan tijdens de online reservering niet op te geven in het aantal personen.

**Vanaf 10 deelnemers vindt er een battle plaats in de kids escape en worden er twee groepen gemaakt. Beide groepen doen beide kamers.

*** Bij het laatste feestje van de kinder escaperoom om 17.30 uur is het in het weekend alléén  mogelijk om half uur voordat de escaperoom begint catering zoals bijvoorbeeld het kindermenu te boeken. Dit in verband met onze sluitingstijd.

Nodig je vrienden uit!

Klik op onderstaande afbeelding en download een unieke uitnodiging die je naar je vrienden kunt sturen om ze uit te nodigen!

Maak je feestje of familie-uitje compleet met: 

Slagroom-en-limonade-icoon

Cake + slagroom + topping met limonade
+ € 2.50 p.p.

Chipsparty-met-limonade

Een chipsparty met limonade
+ € 2.00 p.p.

Appeltaart

Appeltaartparty
+ € 3,- p.p.

Kindermenu

Kindermenu
+ € 4,70 p.p.