Ontsnappen jullie uit onze Kids Escape? 

Stap in de tijdmachine bij Ayers Rock en stap samen met skippy de kangoeroe uit in de middeleeuwen. Voer de proefjes uit en ontdek alle geheimen van onze unieke kids escape room. Lossen jullie samen alle raadsels op en voeren jullie de proefjes goed uit om uiteindelijk met zijn alle de uitgang te kunnen vinden? Je krijgt 1 uur de tijd, ready set GO!

Leuke proefjes en vele geheimen!

Door de vele geheimen in de Kids Escape is het mogelijk om met een grote groep (maximaal 12 personen) de tijdmachine in te stappen. Onze Escaperoom heeft 2 kamers met elk een eigen thema. De kinderen doen allebei de kamers. Vanaf 10 personen kunnen jullie worden opgedeeld over de verschillende kamers en kan er een competitie element worden toegevoegd. Welke groep kan er dan als eerste uit zijn kamer ontsnappen? Met en tegen wie ga jij de uitdaging aan?

Met de hele familie!

Voor een uniek familie-uitje is onze Kinder Escape Room zeer geschikt! Kom met de gehele familie naar Ayers Rock en los als familie alle raadsels op die deze speciale escape room heeft voor jullie. Een gezellig en spannend uitje voor in de vakantie, weekenden of andere familie-momenten.

Het familie-uitje is uitsluitend te reserveren wanneer alle gasten uit hetzelfde huishouden komen i.v.m. de Corona maatregelen. 

Vinden jullie de uitgang van onze kids escape room? Ontdek alle geheimen

Bereikbaarheid en locatie van de Kinder Escaperoom in Zoetermeer

Ayers Rock activiteitencentrum in Zoetermeer is vanuit de gehele randstad goed te bereiken. De snelwegen (A4 en A12) zorgen ervoor dat wij direct bereikbaar zijn vanuit Den Haag en Zoetermeer. Naast het terrein kunt u gebruik maken van een gratis parkeerterrein en ook zijn wij via het openbaar vervoer goed te bereiken (max. 10 minuten loopafstand van bus en tramhalte)

Naast de Kinder Escape room heeft Ayers Rock nog vele uitdagende indoor- en outdoor activiteiten voor jullie. Denk aan de verschillende kinderfeestjes, introductielessen klimmen, het hoogteparcours, survivallen en nog veel meer!

Over de activiteit:

Tijdsduur: 60 of 90 minuten 
Min. Leeftijd: 8 jaar
Min. 3 – Max. 12 personen

Kids escaperoom 3 t/m 6 personen: € 105,-
Kids escaperoom 7 t/m 9 personen: € 135,-
Kids escaperoom 10 t/m 12 personen: € 165,-

*Vanaf 10 deelnemers vindt er een battle plaats in de kids escape en worden er twee groepen gemaakt. Beide groepen doen beide kamers.

Formulier wordt geladen...

Aanvraagformulier Kidsparty Escape Room

Persoonlijke gegevens

Wat gebeurt er na het sturen van de aanvraag?

Na ontvangst van uw aanvraag checken wij de beschikbare tijden op de door u gewenste datum. We nemen vervolgens contact met u op om een passende tijd in te plannen.

 

* Verplicht veld