Lukt het jullie om te ontsnappen? 

Stap in de tijdmachine bij Ayers Rock en stap samen met skippy de kangoeroe uit in de middeleeuwen. Voer de proefjes uit en ontdek alle geheimen van onze unieke kids escape room. Lossen jullie samen alle raadsels op en voeren jullie de proefjes goed uit om uiteindelijk met zijn alle de uitgang te kunnen vinden? Je krijgt 1 uur de tijd, ready set GO!

Leuke opdrachten en vele geheimen!

Door de vele geheimen in de Kids Escape is het mogelijk om met een grote groep (maximaal 12 personen) de tijdmachine in te stappen. Onze escaperoom heeft 2 kamers met elk een eigen thema. De kinderen doen allebei de kamers. Vanaf 10 personen kunnen jullie worden opgedeeld over de verschillende kamers en kan er een competitie element worden toegevoegd. Welke groep kan er dan als eerste uit zijn kamer ontsnappen? Met en tegen wie ga jij de uitdaging aan?

Vinden jullie de uitgang van onze kids escape room? Ontdek alle geheimen

Een spannend Kinderfeestje

Beleef een spannend en onvergetelijk feestje in onze kinder escaperoom! Stap met je vrienden en vriendinnen in de spannende tijdmachine om in één van de geheime kamers te komen bij Ayers Rock! Kunnen jullie met elkaar ontsnappen uit deze kamers? Werk samen om de puzzel, proefjes en geheimen op te lossen en de uitgang te kunnen vinden en openen.

Inhoud kidsparty A: 

  • Ontvangst met limonade & muffin
  • Activiteit
  • Cadeautje voor de jarige

Inhoud kidsparty B: 

  • Ontvangst met limonade & muffin
  • Activiteit
  • Cadeautje voor de jarige
  • Kindermenu (frites, snack en limonade)

Bereikbaarheid en locatie van de Kinder Escaperoom in Zoetermeer

Ayers Rock activiteitencentrum in Zoetermeer is vanuit de gehele randstad goed te bereiken. De snelwegen (A4 en A12) zorgen ervoor dat wij direct bereikbaar zijn vanuit Den Haag en Zoetermeer. Naast het terrein kunt u gebruik maken van een gratis parkeerterrein en ook zijn wij via het openbaar vervoer goed te bereiken (max. 10 minuten loopafstand van bus en tramhalte)

Naast de Kinder Escape room heeft Ayers Rock nog vele uitdagende indoor- en outdoor activiteiten voor jullie. Denk aan de verschillende kinderfeestjes, introductielessen klimmen, het hoogteparcours, survivallen en nog veel meer!

Over de activiteit:

Tijdsduur: 60 of 90 minuten 
Min. Leeftijd: 8 jaar
Min. 3 – Max. 12 personen

Prijs kidsparty A: € 18,50 € 17,50
Prijs kidsparty B: € 23,50 Tijdelijk niet mogelijk

*Vanaf 10 deelnemers vindt er een battle plaats in de kids escape en worden er twee groepen gemaakt. Beide groepen doen beide kamers.

Nodig je vrienden uit!

Klik op onderstaande afbeelding en download een unieke uitnodiging die je naar je vrienden kunt sturen om ze uit te nodigen!

Formulier wordt geladen...

Aanvraagformulier kinderfeestje

Met hoeveel vrienden wil je je feestje vieren?

Kies het type feest:

Keuze voor kidsparty A of kidsparty B (incl. kindermenu):

Vul onderstaande gegevens volledig in zodat we niets over het hoofd zien.

Wat gebeurt er na het plaatsen van de reservering?

Middels onderstaande knop kun je de aanvraag voor het feestje indienen. Bij ontvangst van de aanvraag checken wij de beschikbaarheid van de gewenste datum en alle gegevens. We nemen indien nodig nog even contact met je op om alles verder door te spreken. De betaling kan gewoon bij Ayers Rock op de dag van het feest. Tot snel!
* Verplicht veld