Activiteiten voor iedereen!

In de kerstvakantie beleef je met de gehele familie een leuke dag bij Ayers Rock! Tijdens de vakantie hebben wij voor jullie speciale acties en kortingen georganiseerd. Zo kunnen jullie kennis maken met onze nieuwe Kids Escape Room en het Hoogteparcours. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om mee te doen met de ‘bekende’ introductielessen van de mooie klimsport!

De Kids escape en het hoogteparcours zijn geopend!

Reserveer al vanaf €15,00

De kerstvakantie acties zijn van 22 december t/m 6 januari 

NIEUW! Kids Escape Room

Een unieke en uitdagende escape room speciaal gemaakt voor kinderen! Deze nieuwe activiteit wordt in de kerstvakantie speciaal aangeboden voor een actieprijs. Een leuk uitje voor de kinderen of met de gehele familie. Stap in de tijdmachine en beland in één van onze kamers. Weten jullie binnen de tijd te ontsnappen uit de middeleeuwen of Australië? De kids escape is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, voor minimaal 3 en maximaal 10 deelnemers.

Wil je alvast zeker zijn van een leuke familieactiviteit in de kerstvakantie? Reserveer dan via de knop hiernaast jullie activiteit!

In de kerstvakantie boek je de Kids Escape voor maar €15,00 per persoon! 

NIEUW! Hoogteparcours

Ook ons nieuwe en spectaculaire hoogteparcours zal in de kerstvakantie open zijn! Weet jij op grote hoogtes ook door de verschillende obstakels heen te komen? En kom jij met de tokkel aan de overkant bij de andere toren? Probeer het uit in de kerstvakantie of reserveer het hoogteparcours voor een leuk uitje met de familie, je collega’s of teamgenoten. Elke dag wordt de introductieles van het hoogteparcours om 14:30 uur georganiseerd.

 • Duur van de activiteit: 90 minuten
 • Prijs: €15,00 per persoon
 • Elke dag om 14:30 uur (met uitzondering van feestdagen)
 • Onder begeleiding van een instructeur
 • Minimale lengte: 1.40 meter
 • Maximaal gewicht: 120 kg
 • Gaat door bij minimaal 4, maximaal 12 personen
 • Bij slecht weer is een introductieles klimmen het alternatief

Wil je het hoogteparcours op een ander tijdstip afleggen? Boek dan via deze pagina of neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Introductielessen klimmen

Tijdens de vakantie in december en begin januari is het uiteraard ook weer mogelijk om aan te sluiten bij onze introductielessen klimmen. Maak tijdens deze les van 90 minuten kennis met de mooie klimsport in onze indoor klimhal. Na een korte instructie kan je onder begeleiding van onze instructeur de verschillende klimwanden te lijf gaan en proberen de top te behalen.

 • Elke dag om 11:00 en 14:30 uur (met uitzondering van de feestdagen)
 • Voor maar € 15,00 per persoon
 • Vanaf 8 jaar
 • Gaat door bij minimaal 4 deelnemers

Boek snel want vol = vol!

Wil je het klimmen op een ander tijdstip organiseren? Boek dan via deze pagina of neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Andere activiteiten tijdens de kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie kan je natuurlijk ook alle andere activiteiten organiseren bij Ayers Rock. Denk bijvoorbeeld aan het boogschieten (semi-indoor), het grottenparcours (indoor) of de survivalbaan (outdoor). Ook is het mogelijk een klimles, of het hoogteparcours te reserveren buiten de genoemde actie tijden, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jullie activiteit in te plannen!

rock challenge teambuilding