Zaal huren?

De Tasmaniëzaal kan voor verschillende doeleinden gehuurd worden, variërend van (verjaardags) feesten, bruiloften, borrels, vergaderingen en (zakelijke) diners. Daarnaast beschikt Ayers Rock Zoetermeer ook over kleinere vergaderruimtes, die erbij gehuurd kunnen worden.

Er zijn legio mogelijkheden om uw feest vorm te geven: artiesten, drive-in shows, karaoke, pubquiz en meer. Indien gewenst kan Ayers Rock hierin bemiddelen. De Tasmaniëzaal van 200m2 groot en een terras van 300m2 is gelegen aan het fraaie Buytenpark in Zoetermeer. Het is één van de meest bijzondere zaalhuurlocaties in Zoetermeer en omstreken.

De Tasmaniëzaal beschikt over een eigen bar, een compleet uitgeruste muziek- en lichtinstallatie, gratis wifi en een beamer. Daarnaast beschikt de ruimte over openstaande deuren naar ons terras, ideaal voor de rokers in het gezelschap. Het terras is aan het water gelegen. Dat maakt deze ruimte een unieke en betaalbare verhuur locatie in de wijde omgeving.

U kunt in de zaal met groepen van 15 tot ongeveer 150 personen terecht, dit hangt ook af van de invulling van uw evenement. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk in de ruimte. De Tasmaniëzaal in Zoetermeer is een veelzijdige locatie, met mogelijkheden voor ieder evenement.

U kunt door het los huren van de zaal uw eigen partij organiseren. Hierbij kunt u ervoor kiezen of u de catering zelf wilt doen of dat wij de catering voor u verzorgen.

Standaard arrangement

vanaf € 850,–

Inclusief:

  • Aankleding meubilair in overleg
  • Gebruik toiletten
  • Gebruik bar
  • 1 toezichthouder

Uitgebreid arrangement

€ 1.080,–

Inclusief:

  • Aankleding meubilair in overleg
  • Gebruik toiletten
  • Schoonmaakkosten
  • Gebruik bar
  • 1 Toezichthouder
  • Gebruik keuken (denk hierbij aan een oven, fornuis, werkbank en gedeelte van de koeling

Bij eigen catering wordt de zaal een uur eerder vrijgegeven om het feest op te bouwen. Voor dit uur worden geen extra kosten berekend.

Bovenstaande arrangementen zijn ook uit te breiden met een extra barmedewerker, consumpties (via drankafkoop of op nacalculatie), keuken materialen (zoals koffiezetapparaten) en eventueel servies van Ayers Rock.

Genoemde tarieven zijn tot 24.00 uur.

Hier een impressie van onze Tasmaniëzaal en terras:

Huurmogelijkheden:

Huren inclusief of exclusief catering mogelijk.

Indien u gebruik maakt van onze catering kunt u de zaal huren inclusief het meubilair wat op de foto’s te zien is.

Wanneer jullie kiezen voor losse en standaard zaalhuur wordt dit meubilair vervangen voor zwart/grijze tafels en stoelen.

Wilt u dat wij contact met u opnemen omtrent de mogelijkheden? Vul dan het contactformulier in via onderstaande knop.