Samen naar een doel toe werken binnen je bedrijf of afdeling? Of is het nodig om het teamgevoel te versterken? Het erkennen van elkaars krachten in een bedrijf en het sterke teamgevoel zijn belangrijk om samen naar doelen en resultaten te kunnen streven. Wanneer je als team in staat bent om elkaar aan te vullen zal dit uiteindelijk een beter resultaat geven.

Een hecht team kan ontstaan doormiddel van diverse gebeurtenissen maar kan ook door middel van uitdagende activiteiten tot stand komen. Daarnaast kan een activiteit de saamhorigheid van een groep vergroten, conflicten voorkomen en en ontspannen sfeer creëren.

“Door de diverse teambuilding activiteiten bij Ayers Rock kunt u bij ons het beste uit uw bedrijf halen”

Maar hoe kan deze binding van het team worden versterkt en ontwikkeld? Bij Ayers Rock bieden wij verschillende mogelijkheden om deze activiteiten en doelen te bereiken. Wij hebben een divers aanbod van activiteiten zodat de doelstellingen van uw afdeling of bedrijf kunnen worden behaald. Een voorbeeld hiervan is het bouwen van een vlot en om daarmee aan de overkant van de ‘rivier’ te komen.

De structuur van een vlot en het leggen van de knopen is een belangrijk onderdeel om droog met elkaar aan de overkant te komen. Om dit met elkaar te overleggen en te bouwen zal het onderlinge vertrouwen worden vergroot.

Daarnaast bieden wij verschillende mogelijkheden om met elkaar te lunchen, dineren of te borrelen. Dit creëert een ontspannen sfeer binnen de groep en zo is er tijd om meer van elkaar te weten te komen en elkaar echt te leren kennen.

 

Als laatste zijn sportieve activiteiten, zoals het klimmen en survivallen die bij Ayers Rock gedaan kunnen worden ook goed voor de gezondheid van de groep of het team.

Fitte medewerkers zijn alerter en presteren beter! 

Uit verschillende onderzoeken is namelijk gebleken dat fitte medewerkers alerter zijn op de werkvloer en beter zullen presteren, dit kan op termijn zelfs zorgen voor minder ziekteverzuim.

Kortom, teambuilding is ook voor uw bedrijf van belang en zal op langere termijn zorgen voor betere resultaten en een prettigere werksfeer. Bij Ayers Rock nodigen wij u graag uit om van onze teambuilding arrangementen gebruik te maken!