Uitdagende teambuilding!

Tijdens deze groepsactiviteiten staat of valt alles met samenwerking binnen jullie team of bedrijf. Deze verschillende en verrassende opdrachten zullen een ondersteuning bieden bij het versterken van het teamgevoel en de onderlinge communicatie. Onder begeleiding van onze instructeur wordt het beste van de groep naar boven gehaald. Daarnaast zorgen de diverse elementen van de activiteiten ervoor dat elke deelnemer zijn steentje zal bijdragen en het een echte groepsactiviteit worden!

Voorbeeld programma:

  1. Ontvangst met koffie, thee en gebak
  2. Activiteit 1 (1 uur)
  3. Pauze met borrel
  4. Activiteiten 2 en 3 (1,5 uur)
  5. Afsluitende borrel en diner

Iedereen draagt zijn steentje bij

Leiderschap, logisch nadenken, inzicht en een goede werksfeer zijn in elke oefening de sleutel naar het succes! Weten jullie als team deze sleutel te vinden en te gebruiken?

De verschillende oefeningen:

Het is mogelijk om hier een aantal activiteiten uit te kiezen en er een passend programma van te maken.

The Factory

Het doel is om zoveel mogelijk ballen vanaf het beginpunt bij het eindpunt te krijgen. Er komen verschillende regels en addertjes bij kijken waar ze rekening mee moeten houden. Als team bedenk je met elkaar een tactiek om zo de ballen bij het eindpunt te krijgen.

Gutter game

Als team krijg je een klein balletje, en een aantal gootjes. Het doel is  om het balletje, over de gootjes te rollen en deze te laten eindigen in de bak aan de overkant! Uiteraard kan dit niet zonder een aantal addertjes onder het gras. Lukt het jouw team om het balletje aan de overkant te krijgen?

The Tower of Power

Iedere deelnemer krijgt een touwtje in de handen en alle touwtjes zijn met elkaar verbonden. Als team moet je dus goed samenwerken en ervoor zorgen dat door middel van de touwtjes op de juiste manier te gebruiken, de blokjes in het midden op elkaar gestapeld worden. Lukt dit jullie?

Da Vinci Bridge

Als team is het de bedoeling om een brug in elkaar zetten met de stokken die je tot je beschikking hebt. Door de juiste tactiek te vinden zonder extra hulpmiddelen bouw je een stevige brug in elkaar zonder dat deze instort.

Recreation Creation

Je krijgt een voorbeeld creatie en het doel is om dezelfde creatie na te maken met de middelen die je tot je beschikking hebt gekregen.

Tangram

Lukt het jullie om de tangram op te lossen? Als team heb je een aantal puzzelstukken tot je beschikking waar je als team diverse figuren mee moet maken.

Passend arrangement

Alle activiteiten binnen dit arrangement kunnen zowel indoor als outdoor worden georganiseerd. In overleg kiezen we een aantal activiteiten en deze combineren we tot een passend arrangement. De oefeningen zijn perfect toe te passen als ‘meeting-breaker’ tijdens een van de vergaderarrangementen of strategiesessies. Daarnaast kunnen deze activiteiten natuurlijk ook als gezellig en uitdagend bedrijfsuitje worden georganiseerd.

Horeca mogelijkheden:

Een compleet arrangement met diner (bijvoorbeeld een ofyr bbq of mixed grill), lunch of een borrel. Geniet van deze mogelijkheden in ons restaurant en beleef een complete dag en activiteit bij het activiteitencentrum van Zoetermeer.

Over de activiteit:

Tijdsduur: 1,5 uur of 3 uur
Prijs p.p.: € 28,50 / € 48,50
Min. aantal personen: 12

Inclusief ontvangst met koffie, thee & gebak.

Bereikbaarheid vanuit randstad

Vanuit de gehele randstad is Ayers Rock goed te bereiken. Door de nabij gelegen snelwegen rondom Den Haag (de A4 en A12) is het activiteitencentrum voor iedereen toegankelijk. Naast het terrein is het mogelijk om gratis te parkeren.

Ideale locatie en mogelijkheden

Het indoor- en outdoor activiteitencentrum is de unieke locatie voor jullie bedrijfsuitje, vergadering of teambuilding. We beschikken over diverse vergaderarrangementen, teambuilding mogelijkheden en verschillende bedrijfsactiviteiten.