Uitdagende teambuilding!

Vanwege het Corona virus nemen wij aanvullende maatregelen om de gezondheid van onze deelnemers en instructeurs te waarborgen. Bekijk hier het protocol voor de activiteit. 

Tijdens deze groepsactiviteiten staat of valt alles met samenwerking binnen jullie team of bedrijf. Deze verschillende en verrassende opdrachten zullen een ondersteuning bieden bij het versterken van het teamgevoel en de onderlinge communicatie. Onder begeleiding van onze instructeur wordt het beste van de groep naar boven gehaald. Daarnaast zorgen de diverse elementen van de activiteiten ervoor dat elke deelnemer zijn steentje zal bijdragen en het een echte groepsactiviteit worden!

Voorbeeld programma:

  1. Ontvangst met koffie, thee en gebak
  2. Activiteit 1 (1 uur)
  3. Pauze met borrel
  4. Activiteiten 2 en 3 (1,5 uur)
  5. Afsluitende borrel en diner

Iedereen draagt zijn steentje bij

Leiderschap, logisch nadenken, inzicht en een goede werksfeer zijn in elke oefening de sleutel naar het succes! Weten jullie als team deze sleutel te vinden en te gebruiken?

De verschillende oefeningen:

Het is mogelijk om hier een aantal activiteiten uit te kiezen en er een passend programma van te maken.

Ballenfabriek

De opdracht lijkt makkelijker dan hij is! Als team worden jullie uitgedaagd om zo snel mogelijk te produceren. Hoeveel ballen krijgen jullie door de fabriek heen in 2 minuten?

Gutter game

De perfecte warming up! Met 3 gootjes van elk 70 cm brengen jullie een bal van A naar B. Wordt er een goed plan gesmeed?

Hot Sand

Zorg ervoor dat je met elkaar naar de overkant komt. Alle deelnemers en materialen moeten over de lijn zijn voordat de tijd stopgezet kan worden. Welke tijd kunnen jullie met elkaar neerzetten?

Duplo Challenge

Kunnen jullie ook bouwen binnen de gestelde regels en wordt jullie duplo blokje een bruikbare bouwsteen?

Stackman

Weten jullie met elkaar de puzzel goed op te lossen en alle stukken met het team in elkaar te zetten? Zorg ervoor dat iedereen zijn stuk van de puzzel op de juiste plek neerlegt.

Passend arrangement

Alle activiteiten binnen dit arrangement kunnen zowel indoor als outdoor worden georganiseerd. In overleg kiezen we een aantal activiteiten en deze combineren we tot een passend arrangement. De oefeningen zijn perfect toe te passen als ‘meeting-breaker’ tijdens een van de vergaderarrangementen of strategiesessies. Daarnaast kunnen deze activiteiten natuurlijk ook als gezellig en uitdagend bedrijfsuitje worden georganiseerd.

Horeca mogelijkheden:

Een compleet arrangement met diner (bijvoorbeeld een ofyr bbq of mixed grill), lunch of een borrel. Geniet van deze mogelijkheden in ons restaurant en beleef een complete dag en activiteit bij het activiteitencentrum van Zoetermeer.

Over de activiteit:

Tijdsduur: 1,5 uur of 3 uur
Prijs p.p.: € 28,50 / € 48,50
Min. aantal personen: 6
(uitzondering gedurende Corona)

Bereikbaarheid vanuit randstad

Vanuit de gehele randstad is Ayers Rock goed te bereiken. Door de nabij gelegen snelwegen rondom Den Haag (de A4 en A12) is het activiteitencentrum voor iedereen toegankelijk. Naast het terrein is het mogelijk om gratis te parkeren.

Ideale locatie en mogelijkheden

Het indoor- en outdoor activiteitencentrum is de unieke locatie voor jullie bedrijfsuitje, vergadering of teambuilding. We beschikken over diverse vergaderarrangementen, teambuilding mogelijkheden en verschillende bedrijfsactiviteiten.