Teambuilding – Expeditie Down Under

Het teamgevoel versterken en tegelijk een leuke dag met elkaar buiten doorbrengen? Dan is Expeditie Down Under iets voor jullie. Tijdens deze teambuilding activiteit strijden jullie onderling in teams tegen elkaar. Iedereen kan meedoen in de strijd om de “amuletten”. Voor elke uitdaging zijn verschillende vaardigheden nodig zoals snelheid, tactisch inzicht en logisch nadenken. Het fysiek sterkste team gaat niet winnen maar het team wat het beste gebruik weet te maken van de capaciteiten binnen de groep.

Per ronde is er 1,5 uur de tijd om voor 3 hoofdopdrachten te slagen. Per goed uitgevoerde hoofdopdracht kan het team een of twee amuletten winnen. Extra amuletten zijn te verdienen door extra onderdelen op te lossen. De uiteindelijke winnaar is het team met de meeste amuletten.

Voorbeeld programma:

  1. Ontvangst met koffie, thee en gebak
  2. Eerste ronde met 3 activiteiten (1,5 uur)
  3. Pauze
  4. Tweede ronde met 3 activiteiten (1,5 uur)
  5. Borrelen met drankje en bittergarnituur

Horeca mogelijkheden:

Uitbreiding mogelijk met diner (bijvoorbeeld een Ofyr Barbecue Buffet of Mixed Grill), lunch of borrel. Voor en tijdens de activiteiten wordt er geen alcohol geschonken. Na de activiteiten schenken wij ook Binnenlands gedestilleerd (bier van de tap en wijn).

Zes activiteiten van deze outdoor teambuilding:

Let the fire burn

De Aboriginals hadden vroeger geen aansteker om een vuurtje te maken, maar moesten dat doen met vuurstenen en droog hout. Op deze manier maakten ze een kampvuur om daar hun voedsel op te bereiden. Bij deze opdracht maakt het team een eigen vuur, om zo het touwtje door te branden.

Outdoor Tracking

Australië heeft een zeer bijzondere natuur die je nergens anders ter wereld vindt! Met behulp van een plattegrond moeten de 3 verborgen codeknijpers gevonden worden.

Flying over Katherine Gorge

Tijdens een trektocht door Australië wordt jullie pad gekruist door de Katherine Gorge. Omlopen is geen optie. De enige optie is om aan de hand van de aanwezige materialen naar de overkant te komen.

Crossing Lake Mc Kenzie

Lake Mc Kenzie wordt ook wel de ‘window lake’ genoemd. Het water is zo helder dat je zelfs de bodem tot vijftien meter diep kunt zien! Aan de overkant van Lake Mc Kenzie staan verschillende vlaggen. Jullie moeten met elkaar een stevige boot bouwen zodat iemand de vlag kan halen.

Hot Sand

Australië bestaat voor het grootste deel uit savannen, steppen en woestijn. Het zand is het erg warm, soms zelfs te warm om op te staan. Kunnen jullie als team zonder het zand aan te raken de woestijn oversteken?

Canoeing the Murray River

In Zuid-Australië bevinden zich de Murray River Cliffs. De Murray is de grootste rivier in Australië. Ga met het hele team met behulp van kano’s op zoek naar de geheimen van de Murray River.

Over het arrangement

Tijdsduur: Naar keuze

Alle activiteiten: 3 uur* 

Prijs p.p.: op aanvraag

Min. aantal personen: 8

*De activiteiten van het gehele arrangement duren 3 uur, hierin is niet de pauze en eventueel gebruik van horeca meegerekend. In overleg is dit programma altijd aan te passen.

Ideale locatie

Door de vele verschillende outdoor- en indoor activiteiten is het altijd mogelijk om een passend arrangement te maken en jullie evenement te organiseren. Daarnaast zijn wij altijd goed te bereiken vanuit de hele randstad door de snelwegen rondom Zoetermeer en Den Haag (de A4 en A12). Naast ons terrein is het mogelijk om gratis te parkeren.

Andere arrangementen:

Ayers Rock Experience: Het indoor teambuildingsarrangement welke bestaat uit verschillende activiteiten, bijvoorbeeld kratstapelen, de aboriginal jump of het grottenparcours.

Team Challenge: Uitdagende teambuilding met verschillende indoor of outdoor activiteiten!