Teambuilding – Expeditie Down Under

In verband met de Corona maatregelen zijn bedrijfsuitjes momenteel beperkt mogelijk. Uiteraard denken wij graag met je mee! Neem contact op met onze reserveringsafdeling om de mogelijkheden te bespreken.

Het teamgevoel versterken en tegelijk een leuke dag met elkaar buiten doorbrengen? Dan is Expeditie Down Under iets voor jullie. Tijdens deze teambuilding activiteit strijden jullie onderling in teams tegen elkaar voor de meeste punten. Iedereen kan meedoen in de strijd om de “amuletten”. Voor elke uitdaging zijn verschillende vaardigheden nodig zoals snelheid, tactisch inzicht en logisch nadenken. Het fysiek sterkste team gaat niet winnen maar het team wat het beste gebruik weet te maken van de capaciteiten binnen de groep.

Per ronde is er 1,5 uur de tijd om voor 3 hoofdopdrachten te slagen. Per goed uitgevoerde hoofdopdracht kan het team een of twee amuletten winnen. Extra amuletten zijn te verdienen door extra onderdelen op te lossen. De uiteindelijke winnaar is het team met de meeste amuletten.

Voorbeeld programma:

  1. Ontvangst met koffie, thee en gebak
  2. Eerste ronde met 3 activiteiten (1,5 uur)
  3. Pauze
  4. Tweede ronde met 3 activiteiten (1,5 uur)
  5. Borrelen met drankje en bittergarnituur

Horeca mogelijkheden:

Uitbreiding mogelijk met diner (bijvoorbeeld een  uitgebreide barbecue of een van onze diner buffetten), lunch of borrel. Voor en tijdens de activiteiten wordt er geen alcohol geschonken. Na de activiteiten schenken wij ook binnenlands gedestilleerd (bier van de tap en wijn).

Zes activiteiten van deze outdoor teambuilding:

Let the fire burn

De Aboriginals hadden vroeger geen aansteker om een vuurtje te maken, maar moesten dat doen met vuurstenen en droog hout. Op deze manier maakten ze een kampvuur om daar hun voedsel op te bereiden. Bij deze opdracht maakt het team een eigen vuur, om zo het touwtje door te branden.

Recreate Creation

Voor je is een creatie van diverse materialen te zien. Als team krijg je dezelfde materialen om deze creatie exact na te maken om zo een amulet te bemachtigen. Lukt dit jullie?

Frield of Mines

Trotseer samen met jouw team het mijnenveld, zonder de mijnen te raken, en breng zoveel mogelijk zand naar de bak aan de overkant. Om de beurt trotseer je het parcours, en breng je zoveel mogelijk zand naar de overkant.

The Aboriginal Search

Lukt het jouw team om de aboriginal te vinden? Beantwoord de vragen terwijl je de aangegeven route trotseert. Na iedere vraag kom je een stapje dichter bij het einddoel!

The Big Six of Australia

Los het grote raadsel op en kom er achter wat the big six van Australia is. Teamwork is hierbij van groot belang!

The Murray River

In Zuid-Australië bevinden zich de Murray River Cliffs. De Murray is de grootste rivier in Australië. Ga met het hele team met behulp van kano’s op zoek naar de geheimen van de Murray River en beantwoord 3 vragen. Lukt het jouw team om alle vragen goed te beantwoorden?

Over het arrangement

Tijdsduur: Naar keuze
Alle activiteiten: 3 uur*
Prijs p.p.: op aanvraag
Min. aantal personen: 8

Inclusief ontvangst met koffie, thee & gebak.

*De activiteiten van het gehele arrangement duren 3 uur, hierin is niet de pauze en eventueel gebruik van horeca meegerekend. In overleg is dit programma altijd aan te passen.

Ideale locatie

Door de vele verschillende outdoor- en indoor activiteiten is het altijd mogelijk om een passend arrangement te maken en jullie evenement te organiseren. Daarnaast zijn wij altijd goed te bereiken vanuit de hele randstad door de snelwegen rondom Zoetermeer en Den Haag (de A4 en A12). Naast ons terrein is het mogelijk om gratis te parkeren.

Andere arrangementen:

Expedtie down under indoor: Het indoor teambuildingsarrangement welke bestaat uit verschillende activiteiten, bijvoorbeeld kratstapelen, teambuildingsactiviteiten of het grottenparcours.