Indoor Teambuilding voor iedereen!

Het teamgevoel versterken en de communicatie onderling verbeteren? Dat kan tijdens de Expeditie Down Under Indoor! Dit indoor teambuilding arrangement bestaat uit zes verschillende activiteiten en heeft voor ieder wat wils. Naast de gezelligheid tijdens deze groepsactiviteiten is de samenwerking ook een belangrijk onderdeel om de oefeningen goed uit te voeren. Elke activiteit duurt ongeveer 30 minuten en alle activiteiten vinden binnen plaats. Met een competitie-element is het ook mogelijk om met en tegen elkaar de strijd aan te gaan! 

Voorbeeld programma:

  1. Ontvangst met koffie, thee en gebak
  2. Eerste ronde met 3 activiteiten (1,5 uur)
  3. Pauze
  4. Tweede ronde met 3 activiteiten (1,5 uur)
  5. Borrelen drankje met bittergarnituur

Horeca mogelijkheden:

Uitbreiding mogelijk met diner (bijvoorbeeld een uitgebreide barbecue of een van onze diner buffetten), lunch of borrel. Voor en tijdens de activiteiten wordt er geen alcohol geschonken. Na de activiteiten schenken wij ook binnenlands gedestilleerd (bier van de tap en wijn).

Zes activiteiten van deze indoor teambuilding:

The Maze

Kunnen jullie het speelveld doorkruisen zonder de mijnen te raken? De mijnen liggen verspreid over het speelveld en er is maar één juiste route. Om de beurt krijg je de kans om het speelveld te doorkruisen, wie is er als eerst?

The Dark Cave

De weg raak je snel “kwijt” in een grot. In het grottenparcours van Ayers Rock is dat niet anders. Het is donker en soms moet je kruipen maar als je vast houdt aan je “reddingslijn” dan kom je vanzelf weer ergens boven. Onderweg kun je extra punten in de wacht slepen.

Tangram

Maak met de puzzel stukken de vormen na die je van de instructeur krijgt. Hoeveel vormen kunnen jullie maken? Werk goed met elkaar samen om een goed resultaat te kunnen behalen.

Ring The Bell

Terwijl de mensen beneden de kratten aangeven, balanceert er iemand bovenop de stapel kratten die almaar hoger wordt. Lukt het om tot boven te komen en de bel te laten klinken?

Aboriginal Jump

De Amazing Aboriginal Jump vindt helemaal bovenin de klimhal plaats. Je wordt aan een lier bevestigd waarna je over een smalle plank op 15 meter hoogte het luchtledige in springt. Durf jij de vaste grond los te laten en te springen? Hoe meer mensen springen, hoe meer punten je kan verdienen.

Easy Spider

Er is een groot spinnenweb gespannen. Lukt het jouw team om de andere kant van het spinnenweb te bereiken zonder de draden te raken? Teamwork is hierbij van groot belang!

Bovenstaand voorbeeld programma en bijbehorende activiteiten zijn in overleg altijd aan te passen. Indien jullie andere activiteiten zouden willen toepassen in het programma is dit ook mogelijk denk aan het klimmen, hoogteparcours of survivallen.

 

 

Over het arrangement

Tijdsduur: Naar keuze
Alle activiteiten: 3 uur*
Prijs p.p.: Op aanvraag
Min. aantal personen: 8

Inclusief ontvangst met koffie, thee & gebak.

*De activiteiten van het gehele arrangement duren 3 uur, hierin is niet de pauze en eventueel gebruik van horeca meegerekend. In overleg is dit programma altijd aan te passen.

Ideale locatie

Het activiteitencentrum van Zoetermeer is de ideale locatie voor teambuilding of jullie bedrijfsuitje. Met de vele indoor- en outdoor activiteiten is het altijd mogelijk om een passend arrangement op te maken en activiteiten te organiseren. Ayers Rock is daarnaast goed bereikbaar vanuit de gehele Randstad door bijvoorbeeld de snelwegen rondom Den Haag (de A4 en A12). Naast het terrein is het mogelijk om gratis te parkeren en daarnaast zijn wij via het openbaar vervoer ook goed te bereiken.

Andere arrangementen:

Expeditie Down Under outdoor: Het outdoor teambuildingsarrangement wat gebaseerd is op een echte Expeditie. Maak vuur, bouw een boot en ga op zoek naar codes om uiteindelijk de Expeditie te kunnen volbrengen.