Indoor Teambuilding voor iedereen!

Het teamgevoel versterken en de communicatie onderling verbeteren? Dat kan tijdens de Ayers Rock Experience! Dit indoor teambuilding arrangement bestaat uit zes verschillende activiteiten en heeft voor ieder wat wils. Naast de gezelligheid tijdens deze groepsactiviteiten is de samenwerking ook een belangrijk onderdeel om de oefeningen goed uit te voeren. Elke activiteit duurt ongeveer 30 minuten en alle activiteiten vinden binnen plaats. Met een competitie-element is het ook mogelijk om met en tegen elkaar de strijd aan te gaan! 

Voorbeeld programma:

  1. Ontvangst met koffie, thee en gebak
  2. Eerste ronde met 3 activiteiten (1,5 uur)
  3. Pauze
  4. Tweede ronde met 3 activiteiten (1,5 uur)
  5. Borrelen drankje met bittergarnituur

Horeca mogelijkheden:

Uitbreiding mogelijk met diner (bijvoorbeeld een Ofyr Barbecue Buffet of Mixed Grill), lunch of borrel. Voor en tijdens de activiteiten wordt er geen alcohol geschonken. Na de activiteiten schenken wij ook Binnenlands gedestilleerd (bier van de tap en wijn).

Zes activiteiten van deze indoor teambuilding:

Hot Sand (Mijnenveld)

Australië bestaat voor het grootste deel uit savannen, steppen en woestijn. Het zand is het erg warm, soms zelfs te warm om op te staan. Kunnen jullie als team zonder het zand aan te raken de woestijn oversteken?

Grottenparcours

De weg raak je snel “kwijt” in een grot. In het grottenparcours van Ayers Rock is dat niet anders. Het is donker en soms moet je kruipen maar als je vast houdt aan je “reddingslijn” dan kom je vanzelf weer ergens boven.

Bamboe bouwen

Ga met jullie creativiteit aan de slag en maak de mooiste creaties met Bamboestokken.
Wie lukt het om de Pyramide tot het plafond te bouwen?

Kratstapelen

Terwijl de mensen beneden de kratten aangeven, balanceert er iemand bovenop de stapel kratten die almaar hoger wordt. Lukt het om tot boven te komen en de bel te laten klinken?

Aboriginal Jump

De Amazing Aboriginal Jump vindt helemaal bovenin de klimhal plaats. Je wordt aan een lier bevestigd waarna je over een smalle plank op 15 meter hoogte het luchtledige in springt. Durf jij de vaste grond los te laten en te springen?

Giant Games

Mastermind: Concentratie vereist! Wie is de master of the mind?

Timber: Het bekende blokkenspel Mega Jenga in reuzenvorm. Hoe lang lukt het om de blokken uit de toren te trekken zonder dat het geheel instort?

Mega Mikado: Lukt het jullie om zoveel mogelijk stokjes te veroveren?

Bovenstaand voorbeeld programma en bijbehorende activiteiten zijn in overleg altijd aan te passen. Indien jullie andere activiteiten zouden willen toepassen in het programma is dit ook mogelijk denk aan het klimmen, hoogteparcours of survivallen.

 

 

Over het arrangement

Tijdsduur: Naar keuze

Alle activiteiten: 3 uur*

Prijs p.p.: Op aanvraag

Min. aantal personen: 8

*De activiteiten van het gehele arrangement duren 3 uur, hierin is niet de pauze en eventueel gebruik van horeca meegerekend. In overleg is dit programma altijd aan te passen.

Ideale locatie

Het activiteitencentrum van Zoetermeer is de ideale locatie voor teambuilding of jullie bedrijfsuitje. Met de vele indoor- en outdoor activiteiten is het altijd mogelijk om een passend arrangement op te maken en activiteiten te organiseren. Ayers Rock is daarnaast goed bereikbaar vanuit de gehele Randstad door bijvoorbeeld de snelwegen rondom Den Haag (de A4 en A12). Naast het terrein is het mogelijk om gratis te parkeren en daarnaast zijn wij via het openbaar vervoer ook goed te bereiken.

Andere arrangementen:

Expeditie Down Under: Het outdoor teambuildingsarrangement wat gebaseerd is op een echte Expeditie. Maak vuur, bouw een boot en ga op zoek naar codes om uiteindelijk de Expeditie te kunnen volbrengen.

Team Challenge: Uitdagende indoor of outdoor teambuilding!