Haal het beste uit uw bedrijf!

Het onderlinge vertrouwen vergroten en de samenwerking verbeteren? Of is het nodig om de communicatie te versterken? Met behulp van onze begeleiding tijdens de diverse teambuilding- en groepsactiviteiten helpen wij jullie om de bedrijfsdoelen te bereiken.

Indoor en Outdoor activiteiten voor iedereen

Met de verschillende teambuildingsarrangementen en activiteiten is het voor elk bedrijf of afdeling denkbaar om een geschikt arrangement samen te stellen. In onze vaste arrangementen maken we een onderscheid in indoor en outdoor activiteitenrondes. Hieronder vindt u onze vaste arrangementen welke gebaseerd zijn op het binden van een groep:

Het is uiteraard mogelijk om in overleg te kiezen voor bepaalde activiteiten uit bovenstaande arrangementen of om andere activiteiten zoals het klimmen en het hoogteparcours te combineren.

Een voorbeeld arrangement:

14:00 uur Ontvangst met koffie, thee, fris en gebak

14:30 – 16:00 uur Expeditie ronde 1

16:00 uur Pauzedrankje met bittergarnituur

16:30 – 18:00 uur Expeditie ronde 2

18:00 uur Afsluitende ofyr barbecue

De ideale locatie en geheel verzorgd

De teambuilding activiteiten en de dag met jullie bedrijf en collega’s is compleet te verzorgen met de diverse horeca mogelijkheden die er zijn. Denk daarbij aan een gezellige borrel met bittergarnituur of een afsluitende barbecue. Ook is het een optie om een lunch toe te voegen aan de personeelsdag.

Op onze ideale locatie kunt u ook gebruik maken van de Tasmaniazaal. Dit is onze grote feest- en vergaderzaal waar we voor u de borrel of het diner kunnen organiseren of waar jullie kunnen vergaderen of een bijeenkomst kunnen hebben.

 

Direct bereikbaar vanuit Den Haag en Zoetermeer

Vanuit de gehele randstad is Ayers Rock goed te bereiken door de nabij gelegen snelwegen tussen Den Haag en Zoetermeer (de A12 en A4). Het activiteitencentrum is gevestigd in het Buytenpark in Zoetermeer. Naast het terrein is het mogelijk om gratis te parkeren. Daarbij zijn wij ook via het openbaar vervoer goed te bereiken door de bushalte voor het park of de tramhalte voorweg laag/hoog op 10 minuten loopafstand.

Over de activiteit

Tijdsduur: Naar keuze

Prijs p.p.: Op aanvraag 

Minimaal 8 deelnemers

Waarom teambuilding bij Ayers Rock

  • Indoor en Outdoor mogelijkheden
  • Feest- en vergaderzaal beschikbaar
  • Complete horeca mogelijkheden
  • Gratis parkeren en makkelijk bereikbaar
  • Rekening houdend met de werkkostenregeling