Haal bij Ayers Rock het beste uit uw bedrijf!

Uw collega’s uitdagen om het beste uit uw bedrijf of afdeling te halen? Of is het nodig om het onderlinge vertrouwen te vergroten dan wel de communicatie te verbeteren? Dat kan doormiddel van de teambuildingactiviteiten bij Ayers Rock! Door diverse activiteiten is het mogelijk om uw bedrijfsdoelen te bereiken.

Activiteiten voor iedereen

Met activiteiten als survivallen, een pubquiz, de escaperoom of klimmen beschikt Ayers Rock over een groot aanbod van activiteiten. Bij deze activiteiten wordt u begeleid door een instructeur en deze zal uw teamgenoten of collega’s stimuleren. Door het grote aanbod is het ook mogelijk om een arrangementen zelf samen te stellen. De teambuildingsactiviteiten of het arrangement, waarmee de samenwerking

en het teamgevoel kan worden versterkt, is voor alle collega’s interessant.

De vaste arrangementen die wij aanbieden zijn: De Ayers Rock Experience, de Expeditie Down Under of de Rock Challange.

Wij helpen u graag bij het maken van een gepast arrangement. Voor meer informatie over deze activiteiten en arrangementen is het uiteraard ook mogelijk om contact met ons op te nemen.

De ideale locatie

Wij beschikken daarnaast ook over een mooie feest- en vergaderzaal. Deze vernieuwde ruimte biedt de mogelijkheid om lekker met elkaar te ontspannen en te borrelen. Hierbij kan er ook gebruik gemaakt worden van onze horeca, door bijvoorbeeld na of tussen alle activiteiten door in onze Tasmaniazaal te genieten van een lunch of een diner.

Ook is het mogelijk om hier een vergadering of bijeenkomst te organiseren. Onze Tasmaniazaal is dus uitermate geschikt voor een bijeenkomst van uw bedrijf of afdeling.

Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren

Ayers Rock is goed bereikbaar met eigen vervoer, naast ons terrein bevindt zich namelijk een gratis parkeergelegenheid. Ook via het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken, voor het Buytenpark is een bushalte aanwezig.

Wij houden ook rekening met de werkkostenregeling, die kan u helpen om met het bedrijfsuitje of de teambuildingsactiviteiten binnen het budget te blijven.

Waarom kiezen voor teambuilding bij Ayers Rock

  • Versterken van het teamgevoel, samenwerking en communicatie
  • Gepaste arrangementen en activiteiten
  • Feest- en vergaderzaal beschikbaar
  • Diverse horeca mogelijkheden
  • Gratis parkeren en goede bereikbaarheid
  • Houden rekening met de werkkostenregeling

Over de activiteit

Standaard duur: naar keuze

Prijs p.p.: Op aanvraag

Minimaal 8 deelnemers