Beleef een hilarische en gezellige pubquiz

Een pubquiz bij Ayers Rock staat garant voor een gezellige middag of avond! Neem het in teams tegen elkaar op om uiteindelijke met de winst naar huis te gaan. Weten jullie alle antwoorden op de vragen over sport, nieuws, muziek en films? De gehele quiz zal worden begeleid door een enthousiaste quizmaster!

Het hilarische spel heeft niks te maken met het IQ, maar met het juiste antwoord op het goede moment te kunnen geven. Door het teamverband en de verschillende onderwerpen kan iedereen zijn steentje bijdragen in het beantwoorden van de vragen.

Over de activiteit

  • Tijdsduur: 1 uur
  • Prijs p.p.: op aanvraag
  • Min. aantal personen: 10

Wat is een pubquiz?

De quiz staat garant voor plezier voor jong en oud! Speel in een team tijdens dit spel wat uit Groot-Brittannië is overgewaaid en neem het tegen elkaar op! Weten jullie alles over sport, het nieuws, muziek en herkennen jullie alle films? Wordt de pubquiz kampioen van jullie groep!

Horeca mogelijkheden

Uiteraard is het mogelijk om deze activiteit te combineren met diverse horeca mogelijkheden om zo een complete dag voor het gehele gezelschap te verzorgen. Tijdens de pubquiz kunnen we een borrel verzorgen en geniet na afloop van de quiz bijvoorbeeld van een heerlijke barbecue of een compleet verzorgd buffet.

Compleet verzorgd

Bij het indoor- en outdoor activiteitencentrum van Zoetermeer kunnen we voor jullie ook een complete dag verzorgen door het toevoegen van andere activiteiten zoals het klimmen, hoogteparcours, survivallen of verschillende teambuildingsarrangementen.

Formulier wordt geladen...

Aanvraagformulier activiteit(en)

Persoonlijke gegevens

Wat gebeurt er na het sturen van de aanvraag?

Middels onderstaande knop kun je de aanvraag voort het arrangement indienen. Na ontvangst van de aanvraag checken wij alle gegevens en nemen we contact met je op om alles verder door te spreken en te bevestigen.

 

* Verplicht veld