Beleef een hilarische en gezellige pub-quiz

Een pub-quiz bij Ayers Rock staat garant voor een gezellige middag of avond! Neem het in teams tegen elkaar op om uiteindelijke met de winst naar huis te gaan. Weten jullie alle antwoorden op de vragen over sport, nieuws, muziek en films? De gehele quiz zal worden begeleid door een enthousiaste Quizmaster!

Het hilarische spel heeft niks te maken met het IQ, maar met het juiste antwoord op het goede moment te kunnen geven. Door het teamverband en de verschillende onderwerpen kan iedereen zijn steentje bijdragen in het beantwoorden van de vragen.

Wat is een pub-quiz?

De quiz staat garant voor plezier voor jong en oud! Speel in een team tijdens dit spel wat uit Groot-Brittannië is overgewaaid en neem het tegen elkaar op! Weten jullie alles over sport, het nieuws, muziek en herkennen jullie alle films? Wordt de Pub-Quiz kampioen van jullie bedrijf of afdeling.

Horeca mogelijkheden

Uiteraard is het mogelijk om deze activiteit te combineren met diverse horeca mogelijkheden om zo een complete dag voor alle collega’s te verzorgen. Tijdens de pub-quiz kunnen we een borrel verzorgen en geniet na afloop van de quiz bijvoorbeeld van een heerlijke barbecue of een compleet verzorgd buffet.

Compleet verzorgd

Bij het indoor- en outdoor activiteitencentrum van Zoetermeer kunnen we voor jullie ook een compleet personeelsuitje verzorgen door het toevoegen van andere activiteiten zoals het klimmen, hoogteparcours, survivallen of verschillende teambuildingsarrangementen.

Over de activiteit

Tijdsduur: 1 uur
Prijs p.p.: op aanvraag
Min. aantal personen: 10

Direct bereikbaar vanuit Den Haag en Zoetermeer

Het indoor- en outdoor activiteitencentrum van Zoetermeer is vanuit de gehele randstad direct te bereiken. Door de snelwegen rondom Den Haag (de A4 en A12) is Ayers Rock voor iedereen toegankelijk. Naast ons terrein is het mogelijk om gratis te parkeren.

Ideale locatie

Naast de diverse activiteiten voor binnen en buiten beschikt Ayers Rock ook over een mooie feest- en vergaderzaal. Onze Tasmaniazaal is een pub-quiz ook te reserveren voor uw vergadering, feest of bijeenkomst.

Zijn jullie de Pub-Quiz kampioenen van jullie bedrijf of afdeling? Beleef het bij Ayers Rock!