Het bedrijfsuitje voor grote gezelschappen!

Voor een groot aantal collega’s opzoek naar een compleet bedrijfsuitje? Dat kan bij het indoor- en outdoor activiteitencentrum van Zoetermeer! De vele en diverse mogelijkheden zullen zorgen voor een gezellige dag met alle collega’s. Bij Ayers Rock helpen we jullie graag om er een geslaagde dag van te maken!

Indoor- en Outdoor mogelijkheden

Van een gezellige pub-quiz tot verschillende actieve mogelijkheden, we maken er een leuke dag van voor al het personeel! Het is uiteraard mogelijk om een aantal activiteiten te kiezen en geheel programma samen te stellen. Deze verschillende activiteiten zorgen ervoor dat wij ook voor grote groepen een geslaagd bedrijfsuitje kunnen organiseren! Kom bijvoorbeeld klimmen en boogschieten en sluit af met een borrel.

Voorbeeld programma

1. Ontvangst met koffie, thee en gebak
2. Klimmen of boogschieten 90 minuten
3. Gezamenlijke pub-quiz en borrel
4. Afsluitende Ofyr barbecue

Andere activiteiten:

Outdoor: Expeditie, Surivallen, Vlotbouwen, Kanoën en Hoogteparcours.

Indoor: Boogschieten, Ayers Rock Experience  en Team Challenge.

Compleet verzorgd en de ideale locatie

Om de activiteiten en jullie programma voor al het personeel compleet te maken is het mogelijk om diverse horeca momenten toe te voegen aan het bedrijfsuitje. Denk daarbij aan een ontvangst met koffie, thee en gebak en een geheel verzorgde lunch. Of sluit een complete dag goed af met een heerlijke Ofyr barbecue. Dus geniet met zijn alle van deze mogelijkheden in ons restaurant!

Over de activiteit

Tijdsduur: Naar keuze
Prijs p.p.: op aanvraag

Bereikbaarheid vanuit Den Haag en Zoetermeer

Het indoor- en outdoor activiteitencentrum van Zoetermeer is vanuit de gehele randstad goed te bereiken. Door de nabij gelegen snelwegen rondom Den Haag (de A4 en A12) is Ayers Rock voor iedereen toegankelijk. Naast het terrein is het mogelijk om gratis te parkeren. Ook zijn wij via het openbaar vervoer goed te bereiken door de bushalte voor het Buytenpark of de tramhalte voorweg laag/hoog (op 10 minuten loopafstand).

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Dan helpen wij jullie graag om een geslaagde dag en activiteiten te organiseren!