Teambuilding – Expeditie Down Under

Een leuke dag lekker met elkaar buiten doorbrengen? Dan is Expeditie Down Under iets voor jullie. Tijdens deze teambuilding activiteit strijden jullie onderling in teams tegen elkaar. Iedereen kan meedoen aan de strijd om de “amuletten”. Voor elke uitdaging zijn verschillende vaardigheden nodig zoals snelheid, tactisch inzicht en logisch nadenken. Het fysiek sterkste team gaat niet winnen maar het team wat het beste gebruik weet te maken van de capaciteiten binnen de groep.

Doelstelling: Zo veel mogelijk Amuletten verzamelen om zo het beste Down Under team te worden van Ayers Rock.

Per ronde is er 1,5 uur de tijd om voor 3 hoofdopdrachten te slagen. Per goed uitgevoerde hoofdopdracht kan het team een of twee amuletten winnen. Extra amuletten zijn te verdienen door extra onderdelen op te lossen. De uiteindelijke winnaar is het team met de meeste amuletten.

Het programma

  1. Ontvangst met koffie, thee en gebak
  2. Eerste ronde met 3 activiteiten (1,5 uur)
  3. Pauze
  4. Tweede ronde met 3 activiteiten (1,5 uur)
  5. Borrelen met drankje en bittergarnituur

Uitbreiding mogelijk met diner (Barbecue buffet) en 2 consumpties. Voor en tijdens de activiteiten wordt er geen alcohol geschonken. Na de activiteiten schenken wij ook Binnenlands gedestilleerd (bier van de tap en wijn).

Let the Fire burn
De Aboriginals hadden vroeger geen aansteker om een vuurtje te maken, maar moesten dat doen met vuurstenen en droog hout. Op deze manier maakten ze een kampvuur om daar hun voedsel op te bereiden. Bij deze opdracht maakt het team een eigen vuur, om zo het touwtje door te branden.

Crossing Lake Mc Kenzie
Lake Mc Kenzie wordt ook wel de ‘window lake’ genoemd. Het water is zo helder dat je zelfs de bodem tot vijftien meter diep kunt zien! Aan de overkant van Lake Mc Kenzie staan verschillende vlaggen. Jullie moeten met elkaar een stevige boot bouwen zodat iemand de vlag kan halen.

Outdoor Tracking
Australië heeft een zeer bijzondere natuur die je nergens anders ter wereld vindt! Met behulp van een plattegrond moeten de 3 verborgen codeknijpers gevonden worden.

Hot Sand
Australië bestaat voor het grootste deel uit savannen, steppen en woestijn. Het zand is het erg warm, soms zelfs te warm om op te staan. Kunnen jullie als team zonder het zand aan te raken de woestijn oversteken?

Flying over Katherine Gorge
Tijdens een trektocht door Australië wordt jullie pad gekruist door de Katherine Gorge. Omlopen is geen optie. De enige optie is om aan de hand van de aanwezige materialen naar de overkant te komen.

Canoeing the Murray River
In Zuid-Australië bevinden zich de Murray River Cliffs. De Murray is de grootste rivier in Australië. Ga met het hele team met behulp van kano’s op zoek naar de geheimen van de Murray River.

Over het arrangement

Tijdsduur: 4,5 uur

Prijs p.p.: €59,50  incl. 3 drankjes

Prijs p.p.: €84,50 incl. 5 drankjes en diner

Drankafkoop: op aanvraag

Min. aantal personen: 8

Min. aantal personen: 60*

* Voor groepen groter dan 60 personen passen wij het programma graag voor u aan.