Indoor Teambuilding – Ayers Rock Experience

Wil je een uitje organiseren en zoekt je een bestemming waar je het iedereen naar de zin kunt maken en wat onder alle weersomstandigheden door kan gaan? Dan is de Ayers Rock Experience hét arrangement voor jullie. Deze indoor teambuilding activiteit bestaat uit een arrangement van zes verschillende activiteiten en heeft voor ieder wat wils. Elke activiteit duurt ongeveer 30 minuten en alle activiteiten vinden binnen plaats. In verschillende teams gaat u de strijd tegen elkaar en de klok aan. 

Het programma

  1. Ontvangst met koffie, thee en gebak
  2. Eerste ronde met 3 activiteiten (1,5 uur)
  3. Pauze
  4. Tweede ronde met 3 activiteiten (1,5 uur)
  5. Borrelen drankje met bittergarnituur

Uitbreiding mogelijk met diner (Barbecue Buffet). Voor en tijdens de activiteiten wordt er geen alcohol geschonken. Na de activiteiten schenken wij ook Binnenlands gedestilleerd (bier van de tap en wijn).

Zes hoofdonderdelen van deze indoor teambuilding activiteit:

Hot Sand
Australië bestaat voor het grootste deel uit savannen, steppen en woestijn. Het zand is het erg warm, soms zelfs te warm om op te staan. Kunnen jullie als team zonder het zand aan te raken de woestijn oversteken?

Kratstapelen
Terwijl de mensen beneden de kratten aangeven, balanceert er iemand bovenop de stapel kratten die almaar hoger wordt. Lukt het om tot boven te komen en de bel te laten klinken?

Grottenparcours
De weg raak je snel “kwijt” in een grot. In het grottenparcours van Ayers Rock is dat niet anders. Het is donker en soms moet je kruipen maar als je vast houdt aan je “reddingslijn” dan kom je vanzelf weer ergens boven.

Aboriginal Jump
De Amazing Aboriginal Jump vindt helemaal bovenin de klimhal plaats. Je wordt aan een lier bevestigd waarna je over een smalle plank op 15 meter hoogte het luchtledige in springt. Durf jij de vaste grond los te laten en te springen?

Bamboe bouwen
Ga met jullie creativiteit aan de slag en maak de mooiste creaties met Bamboestokken.
Wie lukt het om de Pyramide tot het plafond te bouwen?

Giant games

  • Mastermind: Concentratie vereist! Wie is de master of the mind?
  • Timber: Het bekende blokkenspel Mega Jenga in reuzenvorm. Hoe lang lukt het om de blokken uit de toren te trekken zonder dat het geheel instort?
  • Mega Mikado: Lukt het jullie om zoveel mogelijk stokjes te veroveren?

Over het arrangement

Tijdsduur: 4,5 uur

Prijs p.p.: €59,50 incl. 3 drankjes

Prijs p.p.: €84,50 incl. 5 drankjes en diner

Drankafkoop: op aanvraag

Min. aantal personen: 8

Max. aantal personen: 60*

* Voor groepen groter dan 60 personen passen wij het programma graag voor u aan.