Het actieve uitje voor alle collega’s

Zijn jullie als bedrijf of afdeling opzoek naar een actief bedrijfsuitje? In competitieverband of als een gezellige dag? Bij Ayers Rock bieden we het uitdagende uitje voor al het personeel aan waarin iedereen een hele dag kan genieten van verschillende activiteiten. Onze indoor- en outdoor activiteiten zorgen ervoor dat het uitje op elk moment georganiseerd kan worden.

Indoor- en outdoor activiteiten

Bij het activiteitencentrum van Zoetermeer kan je komen klimmen, survivallen, over de obstakels van het hoogteparcours, vlotbouwen en nog veel meer! Om een complete dag samen te stellen is het uiteraard mogelijk om een aantal activiteiten te kiezen en een geheel programma voor te bereiden. Zo zorgen we voor een actief bedrijfsuitje voor alle collega’s! Bekijk hier alle indoor en outdoor activiteiten.

Voorbeeld programma:

Andere activiteiten:

 

Outdoor: Survivallen, Vlotbouwen, kanoën

Indoor: Boogschieten, abseilen, klimmen

Verschillende teambuilding activiteiten

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op om alle activiteiten en een mogelijk programma te bespreken.

Compleet verzorgd en de ideale locatie

Het voorbeeld programma is natuurlijk te verzorgen inclusief geheel verzorgde horeca. Kies bijvoorbeeld voor een compleet Ofyr barbecue buffet of een heerlijke lunch. Ook een gezellige borrel na de activiteiten is een mogelijkheid!

Mochten jullie tijdens de activiteiten ook nog een bijeenkomst of vergadering willen organiseren dan beschikken we bij Ayers Rock ook over een aantal vergaderruimtes waarin jullie met alle collega’s deze momenten kunnen organiseren.

Over de activiteit

Tijdsduur: Naar keuze
Prijs p.p.: op aanvraag
Minimaal 8 deelnemers

Bereikbaarheid vanuit Den Haag en Zoetermeer

Het activiteitencentrum van Zoetermeer is vanuit de gehele randstad goed te bereiken. Door de nabij gelegen snelwegen rondom Den Haag (de A12 en A4) is Ayers Rock voor iedereen toegankelijk. Naast het terrein is het mogelijk om gratis te parkeren. Daarnaast zijn wij ook via het openbaar vervoer goed te bereiken door de bushalte voor het Buytenpark of de tramhalte voorweg laag/hoog (10 minuten loopafstand).