Het bedrijfsuitje voor iedereen!

Het complete personeelsuitje wat geschikt is voor alle collega’s, dat kan bij Ayers Rock! Door het diverse aanbod van activiteiten en horeca kan het evenement volledig op maat gemaakt worden en dit combineren we tot een passend arrangement. Bij Ayers Rock maken we er een mooie en gezellige dag van voor alle medewerkers!

Activiteiten voor iedereen

Van een uitdagende klimactiviteit tot een gezellige pub quiz en het spectaculaire hoogteparcours. Bij het activiteitencentrum van Zoetermeer is het mogelijk om jullie personeelsdag op verschillende manieren in te vullen.

Bij het organiseren van jullie evenement maken we ook een onderscheid in indoor en outdoor activiteiten. Dit zorgt ervoor dat we ook in de winter of bij slecht weer jullie bedrijfsuitje compleet kunnen verzorgen.

Teambuilding activiteiten

De communicatie en het teamgevoel verbeteren bij de collega’s onderling, dat kan met onze teambuildingsarrangementen. Naast het aspect teambuilding zijn deze groepsactiviteiten ook leuk om als bedrijfsuitje te organiseren.

Overige activiteiten:

  • Survivallen over onze outdoor hindernisbaan
  • Klimmen (indoor en/of outdoor)
  • Vlotbouwen en varen
  • En nog veel meer…

De ideale locatie en geheel verzorgd

Naast de verschillende (groeps-)activiteiten beschikken wij over een grote vergaderzaal. Deze vernieuwde ruimte biedt de mogelijkheid om met elkaar te borrelen of te genieten van een geheel verzorgde lunch of diner op het moment van uw personeelsdag.

Ook is het mogelijk om hier uw vergadering of bijeenkomst te organiseren. De Tasmaniazaal richten we geheel naar uw wensen in om een geslaagde vergadering te organiseren.

Direct bereikbaar vanuit Den Haag en Zoetermeer

Vanuit de gehele randstad is Ayers Rock goed te bereiken door de nabij gelegen snelwegen (de A12 en A4). Het activiteitencentrum is gevestigd in het Buytenpark in Zoetermeer. Naast het activiteitencentrum is het mogelijk om gratis te parkeren. Daarbij zijn wij ook via het openbaar vervoer goed te bereiken door de bushalte voor het park.

Over de activiteit

Tijdsduur: Naar keuze
Prijs p.p.: Op aanvraag
Minimaal 8 deelnemers

“Het was een zeer leuke dag met veel plezier! De dag bestond uit diverse inventieve opdrachten en nooit gedacht dat iedereen zo fanatiek zou zijn met lego! Het totaal plaatje was ook goed verzorgd.”
SoftTech Automatisering BV. 
“Leuke activiteiten, enthousiaste begeleiding en als hoogtepunt een hilarische pub quiz, echt een aanrader!”
Fugro 
“Diverse mogelijkheden voor cursussen, feesten en bedrijfsuitjes. Naast de mooie klimhal nog veel meer mogelijkheden voor buitensport activiteiten!”
“Super leuke survivalbaan, top voor een teambuildingsuitje!” 
“Veel activiteiten op 1 plek, dus zeker wat te beleven!” 
“Leuke klimhal en leuk personeel! Boogschieten, grottenparcours en Aboriginal Jump waren ook erg leuk. We komen zeker nog een keer terug!”

Bent u benieuwd naar de prijzen per persoon? Bel ons of vraag een offerte aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.