Het bedrijfsuitje naar uw wensen!

Bent u opzoek naar een bedrijfsuitje dat past bij uw wensen? Dat is door het diverse aanbod van activiteiten en andere mogelijkheden in bijvoorbeeld de horeca mogelijk bij Ayers Rock. Het uitje kan volledig op maat gemaakt worden door de mogelijkheden in de activiteiten en arrangementen. Zo zorgen wij ervoor dat u een perfecte dag kan organiseren voor en met uw collega’s!

Activiteiten voor iedereen

Met activiteiten als survivallen, een pubquiz, de escaperoom of klimmen beschikt Ayers Rock over een groot aanbod van activiteiten. Daarom is het ook mogelijk om allerlei arrangementen zelf samen te stellen, waardoor alle collega’s een leuke dag zullen hebben.

De vaste arrangementen die wij aanbieden zijn: Een opmaat gemaakte pubquiz, het ‘Wie is de mol spel’ en onze teambuildingsactiviteiten. Onder aan de pagina vindt u voorbeelden van de activiteiten en arrangementen.

Wij helpen u graag bij het maken van een gepast arrangement. Voor meer informatie over deze activiteiten en arrangementen kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.

De ideale locatie 

Wij beschikken daarnaast ook over een feest- en vergaderzaal. Deze vernieuwde ruimte biedt de mogelijkheid om met elkaar te borrelen en lekker te ontspannen na alle activiteiten.  Hierbij kan er gebruik gemaakt worden van onze horeca, door bijvoorbeeld een lunch in de pauze van de activiteiten of een diner na afloop.

Ook is het mogelijk om hier een vergadering of bijeenkomst te organiseren. De Tasmaniazaal is dus uitermate geschikt voor uw bedrijfsfeest of vergadering!

Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren

Ayers Rock is goed bereikbaar met eigen vervoer, naast ons terrein bevindt zich namelijk een gratis parkeergelegenheid. Ook via het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken, voor het Buytenpark is een bushalte aanwezig.

Wij houden ook rekening met de werkkostenregeling, die kan u helpen om met het bedrijfsuitje of teambuildingsactiviteiten binnen het budget te blijven.

Waarom kiezen voor een bedrijfsuitje bij Ayers Rock

  • Bedrijfsuitje op maat
  • Diverse arrangementen en activiteiten
  • Feest- en vergaderzaal beschikbaar
  • Diverse horeca mogelijkheden
  • Gratis parkeren en goede bereikbaarheid
  • Houden rekening met de werkkostenregeling