Ayers Rock voor bedrijven

De unieke en veelzijdige locatie voor een teambuilding dag of een gezellig bedrijfsuitje met alle collega’s. Bij Ayers Rock beschikken we over complete arrangementen en leuke activiteiten. Zo organiseren we voor elk bedrijf en alle medewerkers het perfecte uitje! Om jullie een overzicht te geven in de verschillende activiteiten en arrangementen maken wij een onderscheid in teambuilding en overige bedrijfsactiviteiten.

Teambuilding

Een team-dag met sportieve, competitieve en uitdagende teambuilding? Zowel indoor als outdoor hebben wij diverse arrangementen welke gebaseerd zijn op het verbeteren van de communicatie en versterken van het teamgevoel. Bekijk hier onze team-activiteit.

Activiteiten voor iedereen

Een op maat gemaakt bedrijfsuitje voor alle collega’s. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een leuke en gezellige klimactiviteit, boogschieten, survivallen of een hilarische pub quiz. Alle activiteiten zijn uit te breiden met diverse horeca mogelijkheden.

Compleet verzorgd

Door de verschillende horeca mogelijkheden is het mogelijk om jullie dag compleet te maken! Zo kunnen we een gezellige borrel organiseren of jullie kunnen genieten van een heerlijke barbecue. Ook is het natuurlijk mogelijk om voor de activiteiten een borrel of lunch te organiseren.

Vergadering of borrel

De Tasmaniazaal die zich naast de klimhal van het activiteitencentrum bevindt is geschikt voor uw vergadering of bedrijfsborrel. De vergaderzaal is in overleg naar uw wensen in te richten. Uiteraard is het mogelijk om tijdens uw bijeenkomst ook een activiteit te organiseren. Dit zorgt ervoor dat jullie naast het overleg met de collega’s er een complete dag van kunnen maken. Bekijk de verschillende vergaderarrangementen.

Bereikbaarheid vanuit Zoetermeer en Den Haag

Ayers Rock is gevestigd in het Buytenpark in Zoetermeer. Dit park is goed te bereiken vanuit Zoetermeer en de regio Den Haag door de nabij gelegen snelwegen (A4 en A12). Naast het activiteitencentrum is het mogelijk om gratis te parkeren. Daarbij zijn wij ook via het openbaar vervoer goed te bereiken door de bushalte voor het park.

Over de activiteiten:

  • Indoor en Outdoor mogelijkheden
  • Feest- en vergaderzaal beschikbaar
  • Complete horeca invulling
  • Makkelijk bereikbaar vanuit de Randstad
  • Gratis parkeren