Ayers Rock voor bedrijven

De unieke en veelzijdige locatie voor een teambuilding dag of een gezellig bedrijfsuitje met alle collega’s. We beschikken bij Ayers Rock over complete arrangementen en leuke activiteiten om voor elk bedrijf en alle medewerkers het perfecte uitje te organiseren! Om jullie een overzicht te geven in de verschillende activiteiten en arrangementen maken wij een onderscheid in teambuilding en overige bedrijfsactiviteiten.

 

Teambuilding

Bij het activiteitencentrum in Zoetermeer kunnen wij jullie teamdag invullen met sportieve, competitieve en gerichte teambuildingmomenten. Zowel indoor als outdoor hebben wij diverse arrangementen welke gebaseerd zijn op het verbeteren van de communicatie en versterken van het teamgevoel om een ondersteuning te bieden bij het bereiken van jullie bedrijfsdoelen. Bekijk hier onze teambuildingsarrangementen.

 

Activiteiten voor iedereen

Door de vele binnen en buiten activiteiten kunnen wij bij Ayers Rock ook een op maat gemaakt bedrijfsuitje voor jullie organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een leuke en gezellige klimactiviteit, het survivallen, boogschieten of een hilarische pub quiz. Deze diverse groepsactiviteiten zorgen ervoor dat er een uitstapje georganiseerd kan worden voor alle collega’s. Bekijk hier voorbeelden van activiteiten.

Compleet verzorgd

Tijdens jullie personeelsuitje is het mogelijk om de dag compleet te maken door gebruik te maken van de verschillende horeca mogelijkheden. Zo kunnen we een gezellige/afsluitende borrel organiseren of jullie kunnen genieten van onze ofyr barbecue buffet. Uiteraard is het ook mogelijk om tijdens of na de activiteiten een borrel of lunch te organiseren.

 

Vergadering of borrel

De Tasmaniazaal die zich naast de klimhal van het activiteitencentrum bevindt is geschikt voor uw vergadering of bedrijfsborrel. De vergaderzaal is in overleg naar uw wensen in te richten. Uiteraard is het mogelijk om tijdens uw bijeenkomst ook een activiteit te organiseren. Dit zorgt ervoor dat jullie naast het overleg met de collega’s er een complete dag van kunnen maken. De verschillende vergaderarrangementen vind u hier.

 

Bereikbaarheid vanuit Zoetermeer en Den Haag

Ayers Rock is gevestigd in het Buytenpark in Zoetermeer. Dit park is goed te bereiken vanuit Zoetermeer en de regio Den Haag door de nabij gelegen snelwegen (A4 en A12) rondom ’s-Gravenhage. Naast het activiteitencentrum is het mogelijk om gratis te parkeren. Daarbij zijn wij ook via het openbaar vervoer goed te bereiken door de bushalte voor het park of de tramhalte voorweg laag/hoog op 10 minuten loopafstand.

Waarom Ayers Rock?

  • Indoor en Outdoor mogelijkheden
  • Feest- en vergaderzaal beschikbaar
  • Complete horeca invulling
  • Makkelijk bereikbaar vanuit de Randstad
  • Gratis parkeren