#SuperHeroAdventures

Durf jij te klimmen als Spiderman? Voel je als een superheld bij Ayers Rock. Wij zijn er op voorbereid jou de meest veilige beleving te bezorgen en hanteren diverse maatregelen, zodat jij onbezorgd de superheld uit kunt hangen!

Bekijk een aantal activiteiten: 

Klimmen

Heb je altijd al eens willen klimmen aan een echte klimwand? Dan kun je tijdens onze introductieles klimmen eens ervaren hoe het is om een steile wand te bedwingen uiteraard begeleid door professionele instructeurs. In deze introductieles van 90 minuten laten we je kennismaken met klimmen en onze klimwand.

Outdoor hindernisbaan

Overwin met je vrienden, familie of collega’s alle hindernissen van onze Outdoor hindernisbaan! Het draait om kracht en snelheid maar ook vooral samenwerking en behendigheid. Weten jullie de finish droog te bereiken? Onder begeleiding van onze instructeurs kunnen jullie alle hindernissen te lijf gaan.

survival-kinderfeest jongens en meisjes

Hoogteparcours

Op grote hoogte over alle obstakels van ons hoogteparcours. Elke obstakel en oversteek is anders in het parcours en ook kan je tussen de torens in tokkelen. De obstakels bevinden zich op ongeveer 4 en 8 meter hoogte. Een leuke en spectaculaire activiteit voor jullie bedrijfsuitje bijvoorbeeld!

Hoogteparcours bij ayers rock voor een uitdagende activiteit

Kanoën of Vlotbouwen

Ga het water op en kano door het Buytenpark rondom Ayers Rock. Het kanoën kan onder begeleiding van onze instructeurs of zelfstandig. Of bouw je eigen vlot door middel van de materialen die je krijgt. Weten jullie het vlot heel te laten en blijven jullie droog?

kajakken en kano varen

Overige activiteiten

Bij het activiteitencentrum van Zoetermeer zijn er nog diverse andere outdoor activiteiten te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan het boogschieten of  kanoën.  Voor grote groepen is het mogelijk om te mountainbiken naast het terrein van Ayers Rock. Ook hebben we een leuk en uitdagend outdoor teamarrangement.