Suppen

Peddel over het water van het mooie Buytenpark in Zoetermeer. Weet jij het mooie rondje compleet te maken en droog terug te komen bij Ayers Rock? Je kunt onder begeleiding van een van onze instructeurs het water op of je kunt de sups los huren. Met behulp van een kaart die je meekrijgt kunnen jullie je eigen rondje varen. Het suppen is ook erg leuk met vrienden, familie of groepen.

Vanwege het Corona virus nemen wij aanvullende maatregelen om de gezondheid van onze deelnemers en instructeurs te waarborgen. Bekijk hier het protocol voor de activiteit. 

Groepsactiviteit en onder begeleiding

Suppen als familie-uitje of met je collega’s onder begeleiding van onze instructeur! Peddel met zijn alle tijdens het rondje suppen in de mooie natuur rondom Ayers Rock. Het suppen onder begeleiding duurt 60 minuten.

Los sup verhuur

Je kunt ook zelf gaan suppen zonder begeleiding. Voor € 15,- per sup kan je een hele dag een sup huren en een leuke tocht maken door het Buytenpark. De huur bestaat uit een sup, een peddel, een zwemvest en eventueel een waterdichte ton voor uw waardevolle spullen.

Verhuurvoorwaarden:

  • Minimale leeftijd hoofdhuurder: 18 jaar
  • Minimale leeftijd gebruiker: vanaf 10 jaar onder begeleiding van een volwassene
  • Borg in de vorm van een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs
  • Huurperiode 1 dag (retour voor sluitingstijd)
  • Een zwemdiploma is een pre

Over de activiteit

Standaard duur: 60 min.
Prijs p.p.: € 20,00 incl. instructeur
Minimaal 6 deelnemers

Los huren: € 15,- per sup