Het uitdagende parcours in het Buytenpark

Voor recreanten en ook ervaren mountainbikers is er naast het terrein van Ayers Rock een uitdagend parcours! Onder begeleiding van onze instructeurs maken we er een spectaculaire activiteit van!

Voorafgaand aan activiteit krijg je door 1 van onze instructeurs de basiskennis uitgelegd; remmen, schakelen, klimmen en natuurlijk weer dalen. Daarna ga je onder begeleiding van de instructeur jouw geleerde skills tentoonstellen op het parcours. Ben jij de snelste door het ruige landschap van het mooie Buytenpark en ga je helemaal tot het uiterste op het mountainbikeparcours?

Losse verhuur van MTB’s is helaas niet mogelijk bij ons.

Actief naar buiten

Mountainbiken vraagt wat van je uithoudingsvermogen en stelt je conditie op de proef!  Het is een leuke activiteit om samen met klasgenoten, collega’s, vrienden of kennissen te ondernemen. Mountainbiken kan door ons ook in een arrangement worden opgenomen. We maken er een gezellige dag van inclusief eten en drinken. Plezier gegarandeerd!

Over de activiteit

  • Standaard duur: 90 min.
  • Prijs: € 22,50 per persoon
  • Inclusief instructeur
  • Minimaal 12, maximaal 15 deelnemers
Formulier wordt geladen...

Aanvraagformulier activiteit(en)

Persoonlijke gegevens

Wat gebeurt er na het sturen van de aanvraag?

Middels onderstaande knop kun je de aanvraag voort het arrangement indienen. Na ontvangst van de aanvraag checken wij alle gegevens en nemen we contact met je op om alles verder door te spreken en te bevestigen.

 

* Verplicht veld