Kanoën

Peddel over het water van het mooie Buytenpark in Zoetermeer. Weet jij het mooie rondje compleet te maken en droog terug te komen bij Ayers Rock? Onze kano’s kan je los huren of organiseer de activiteit onder begeleiding van een instructeur.
Met behulp van een kaart die je meekrijgt kunnen jullie je eigen rondje varen. Het kanoën is ook een leuke groepsactiviteit!

Vanwege het Corona virus nemen wij aanvullende maatregelen om de gezondheid van onze deelnemers en instructeurs te waarborgen. Bekijk hier het protocol voor de activiteit. 

Groepsactiviteit en onder begeleiding

Kanoën als familie-uitje of met je collega’s onder begeleiding van onze instructeur! Ontspan met zijn alle tijdens het rondje kanoën in de mooie natuur rondom Ayers Rock. Het kanoën onder begeleiding duurt 60 minuten.

Los kano verhuur

Je kunt ook zelf gaan kanoën. Voor € 15,- per kano kan je een hele dag een kano huren en spannende tochten maken door het Buytenpark. De huur bestaat uit een een- of tweepersoons kano, een peddel, een zwemvest en eventueel een waterdichte ton voor uw waardevolle spullen.

Verhuurvoorwaarden:

  • Minimale leeftijd hoofdhuurder: 18 jaar
  • Minimale leeftijd gebruiker: vanaf 10 jaar onder begeleiding van een volwassene
  • Borg in de vorm van een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs
  • Huurperiode 1 dag (retour voor sluitingstijd)
  • Een zwemdiploma is een pre

Over de activiteit

Standaard duur: 60 min.
Prijs p.p.: € 20,00 incl. instructeur
Minimaal 6 deelnemers

Los huren: € 15,- per kano