Op grote hoogtes bij Ayers Rock!

Over alle obstakels van het hoogteparcours en tokkelen van de ene toren naar de andere boven onze outdoor hindernisbaan en het water! Wie overwint alle hindernissen en kan via het parcours uiteindelijk aan de overkant komen?

Het vernieuwde hoogteparcours bij het indoor- en outdoor activiteitencentrum van Zoetermeer is een leuke en spectaculaire activiteit voor de familie, met je collega’s of als kinderfeestje in de regio van Den Haag.

Het parcours bevat twee verschillende hoogtes, van ongeveer 4 en 8 meter boven onze outdoor hindernisbaan en het water. Met het nieuwste zekersysteem kan je zelf aan de slag en alle obstakels overwinnen, een leuke activiteit voor iedereen!

Elke oversteek in de route is anders en in totaal bevat het parcours zo’n 12 verschillende hindernissen. Daarin zit ook een tokkelbaan waarin je van de ene toren naar de andere kan tokkelen, met een gedeelte daarvan over het water.

Bij windkracht 6 en onweer kan het hoogteparcours niet worden gedaan, in overleg wordt dan een andere activiteit aangeboden.

Bekijk de mogelijkheden van ons hoogteparcours:

Bedrijfsactiviteit

Het hoogteparcours is een uitdagende activiteit voor een bedrijfsuitje of tijdens uw vergadering/bijeenkomst met collega’s. Bekijk hier de mogelijkheden.

Kinderfeestje

Ook voor een spannend en spectaculair kinderfeestje is het parcours een leuke activiteit! Kinderen vanaf 1.40 meter en 10 jaar kunnen al meedoen! Kijk hier voor meer informatie>

Hoogteparcours bij ayers rock voor een uitdagende activiteit

Familie-uitje

Ook voor gezellig familie-uitje is het hoogteparcours geschikt! Kinderen vanaf ongeveer 10 jaar met een minimale lengte van 1.40 meter kunnen al meedoen aan de activiteit en dat is helemaal leuk onder begeleiding van de ouders. Spectaculair en sportief met de hele familie!

Over de activiteit

Tijdsduur: 90 min
Kosten: €22,50 p.p.*

  • Minimale lengte 1.40 meter
  • Maximale gewicht 120 kg
  • Minimaal 6, max. 14 personen
  • Onder begeleiding van onze instructeurs

*Voor kinderfeestjes gelden andere tarieven.