Op grote hoogtes bij Ayers Rock!

Over alle obstakels van het hoogteparcours en tokkelen van de ene toren naar de andere boven onze outdoor hindernisbaan en het water! Wie overwint alle hindernissen en kan via het parcours uiteindelijk aan de overkant komen?

Het vernieuwde hoogteparcours bij het indoor- en outdoor activiteitencentrum van Zoetermeer is een leuke en spectaculaire activiteit voor de familie, met je collega’s of als kinderfeestje in de regio van Den Haag.

Het parcours bevat twee verschillende hoogtes, van ongeveer 4 en 8 meter boven onze outdoor hindernisbaan en het water. Met het nieuwste zekersysteem kan je zelf aan de slag en alle obstakels overwinnen, een leuke activiteit voor iedereen!

Elke oversteek in de route is anders en in totaal bevat het parcours zo’n 12 verschillende hindernissen. Daarin zit ook een tokkelbaan waarin je van de ene toren naar de andere kan tokkelen, met een gedeelte daarvan over het water.

Bij windkracht 6 en onweer kan het hoogteparcours niet worden gedaan, in overleg wordt dan een andere activiteit aangeboden.

In verband met onderhoudswerkzaamheden is het hoogteparcours tijdelijk niet beschikbaar. 

Over de activiteit

  • Standaard duur: 90 min.
  • Prijs p.p.: € 22,50 incl. instructeur
  • Minimaal 6 deelnemers
  • Minimale lengte 1.40 meter

*Voor kinderfeestjes gelden andere tarieven.

Formulier wordt geladen...

Aanvraagformulier activiteit(en)

Persoonlijke gegevens

Wat gebeurt er na het sturen van de aanvraag?

Middels onderstaande knop kun je de aanvraag voort het arrangement indienen. Na ontvangst van de aanvraag checken wij alle gegevens en nemen we contact met je op om alles verder door te spreken en te bevestigen.

 

* Verplicht veld