Actief en sportief bij Ayers Rock

In verband met de Corona maatregelen zijn niet alle outdoor activiteiten mogelijk bij Ayers Rock. Bekijk de homepage voor het actuele aanbod aan activiteiten die wij aanbieden. 

Uitdagende outdoor activiteiten, die beleef je bij het activiteitencentrum van Zoetermeer. Leuke activiteiten met alle collega’s, familie, vrienden of leerlingen. Bijvoorbeeld alle obstakels van het hoogteparcours overwinnen, je een echte Robin Hood voelen tijdens het boogschieten of je behendigheid testen tijdens het kanoën.

Bij Ayers Rock helpen we jullie graag om een complete dag en activiteiten te organiseren.  Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Beleef de Ardennen in Zoetermeer

Het activiteitencentrum is vanuit de gehele randstad direct te bereiken. Door de nabij gelegen snelwegen rondom Den Haag (de A4 en A12) zijn wij voor iedereen toegankelijk. Naast het terrein is het mogelijk om gratis te parkeren. Daarnaast zijn wij ook met het openbaar vervoer goed te bereiken door de bushalte voor het Buytenpark.

Bekijk een aantal outdoor activiteiten: 

Outdoor hindernisbaan

Overwin met je vrienden, familie of collega’s alle hindernissen van onze Outdoor hindernisbaan! Het draait om kracht en snelheid maar ook vooral samenwerking en behendigheid. Weten jullie de finish droog te bereiken? Onder begeleiding van onze instructeurs kunnen jullie alle hindernissen te lijf gaan.

survival-kinderfeest jongens en meisjes

Hoogteparcours

Op grote hoogte over alle obstakels van ons hoogteparcours. Elke obstakel en oversteek is anders in het parcours en ook kan je tussen de torens in tokkelen. De obstakels bevinden zich op ongeveer 4 en 8 meter hoogte. Een leuke en spectaculaire activiteit voor jullie bedrijfsuitje bijvoorbeeld!

Hoogteparcours bij ayers rock voor een uitdagende activiteit

Kanoën of Vlotbouwen

Ga het water op en kano door het Buytenpark rondom Ayers Rock. Het kanoën kan onder begeleiding van onze instructeurs of zelfstandig. Of bouw je eigen vlot door middel van de materialen die je krijgt. Weten jullie het vlot heel te laten en blijven jullie droog?

kajakken en kano varen

Overige activiteiten

Bij het activiteitencentrum van Zoetermeer zijn er nog diverse andere outdoor activiteiten te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan het boogschieten of  kanoën.  Voor grote groepen is het mogelijk om te mountainbiken naast het terrein van Ayers Rock. Ook hebben we een leuk en uitdagend outdoor teamarrangement.