Klimmen bij Ayers Rock

Tijdens deze activiteit van 90 minuten krijgen jullie van een ervaren instructeur van Ayers Rock een introductie in het klimmen en zekeren. Er worden groepen gemaakt van 2, 3 of 4 personen. Dus er is genoeg tijd om lekker actief bezig te zijn aan onze klimwand.

We hebben klimwanden tot wel 17 meter hoog, waarbij de routes variëren van licht neigend tot zwaar overhangend. Onze niveaus variëren van 3 tot 8a+, zodat iedereen op zijn of haar niveau kan klimmen.

Onze klimwanden beschikken over bijna 100 routes op onze hoofdklimwand binnen en nog eens 20 op de kleinere wand. De buiten klimwand is niet in gebruik.

Heb je speciale wensen voor deze activiteit (teambuilding, techniek, alleen de lange wand) dan is dat zeker mogelijk. Geef dit dan aan bij de reservering.

Het is ook mogelijk om bij ons klimcursussen te volgen, zo is er een introductieles of een basiscursus klimmen waarbij de nadruk ligt op het aanleveren van de juist zekertechnieken. Daarnaast bieden wij een mogelijkheid tot een privéles aan op elk niveau.

Over de activiteit

  • Standaard duur: 90 min.
  • Prijs p.p.: €22,50
  • Inclusief entree en materiaal
  • Minimaal 6 personen (groepsactiviteit)

Klimregelement

Download hier het klimregelement.

Tarieven vrij klimmen

Het vrij klimmen is uitsluitend mogelijk wanneer je in het bezit bent van een NKBV Indoor Toprope Certificaat. Deze dien je te tonen wanneer je komt klimmen. 

Entree kinderen tot 12 jaar: € 8,- per persoon
Entree volwassenen vanaf 12 jaar: € 11,- per persoon

Maandkaart € 40,- per maand
Jaarkaart € 400,- per jaar

Gordel € 2,- per stuk
Zekermateriaal € 2,- per stuk
Schoenen € 4,50 per paar (vanaf maat 36)
Pofballen (magnesium) € 4,- per stuk

In verband met het Corona virus dient het vrij klimmen vooraf gereserveerd te worden via ayersrock@snowworld.com o.v.v. je naam, e-mailadres en postcode. 

Formulier wordt geladen...

Aanvraagformulier activiteit(en)

Persoonlijke gegevens

Wat gebeurt er na het sturen van de aanvraag?

Middels onderstaande knop kun je de aanvraag voort het arrangement indienen. Na ontvangst van de aanvraag checken wij alle gegevens en nemen we contact met je op om alles verder door te spreken en te bevestigen.

 

* Verplicht veld