Klimmen bij Ayers Rock

Tijdens deze activiteit van 90 minuten krijgen jullie van een ervaren instructeur van Ayers Rock een introductie in het klimmen en zekeren. Er worden groepen gemaakt van 2, 3 of 4 personen. Dus er is genoeg tijd om lekker actief bezig te zijn aan onze klimwand.

We hebben klimwanden tot wel 17 meter hoog, waarbij de routes variëren van licht neigend tot zwaar overhangend. Onze niveaus variëren van 3 tot 8a+, zodat iedereen op zijn of haar niveau kan klimmen.

Onze klimwanden beschikken over ruim 150 routes, waarvan er bijna 100 op onze hoofdklimwand binnen geplaatst zijn, nog eens 20 op de kleinere wand en dan nog 30 extra routes op de buiten klimwand.

Heb je speciale wensen voor deze activiteit (teambuilding, techniek, alleen de lange wand) dan is dat zeker mogelijk. Geef dit dan aan bij de reservering.

Het is ook mogelijk om bij ons klimcursussen te volgen, zo is er een introductieles of een techniek cursus waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van het eigen klimniveau. Daarnaast bieden wij een mogelijkheid tot een privéles aan op elk niveau.

Over de activiteit

Standaard duur: 90 min.
Prijs p.p.: vanaf €22,50
Introductieles €20,00 p.p.

Tarieven vrij klimmen

Entree kinderen tot 12 jaar: € 8,- per persoon
Entree volwassenen vanaf 12 jaar: € 11,- per persoon

Maandkaart € 40,- per maand
Jaarkaart € 400,- per jaar
10 strippenkaart € 100,- per persoon

Gordel € 2,- per stuk
Zekermateriaal € 2,- per stuk
Schoenen € 4,50 per paar (vanaf maat 36)
Pofballen (magnesium) € 4,- per stuk

Voor het vrij klimmen hoeft niet gereserveerd te worden. Binnen onze openingstijden ben je van harte welkom om van de klimwanden gebruik te maken.